fbpx

Over ons

Je leest op onze site van alles over onze diensten, prijzen, cases en blogs. Dat zegt je natuurlijk veel over wat we doen, maar niet zoveel over wie we zijn, wat ons onderscheidt. Daarom is het tijd voor een nadere kennismaking met Goeiezaak.com, een bureau dat de dingen net even anders doet.

Neem contact met ons op
logo
logo
red pattern

Onze passie voor groei & samenwerken

Wij houden van groei en samenwerken. Dat zie je terug in het werk dat we doen voor én met onze klanten. We gaan een persoonlijke connectie met je aan. Een goede samenwerking bouw je op wederzijds vertrouwen en is meer dan alleen zakelijk. Wij gaan een commitment met je aan en gaan all-in voor mooie resultaten voor jouw organisatie. Dat geeft ons energie en helpt ons om zelf ook verder te groeien.

Maar het werkt ook door binnen ons team. Wij geloven namelijk dat persoonlijke groei net zo belangrijk is als online groei. Daarom geven wij elkaar vertrouwen en krijgen we vertrouwen. We zijn eerlijk naar elkaar en voeren persoonlijke gesprekken gericht op onze ontwikkeling. Zo helpen we elkaar om ons goed te voelen en goed te presteren, op kantoor en ook daarbuiten..

Wie zijn wij?

Dat is een hele goede vraag. Om te beginnen zijn wij 25 enthousiaste mensen (en één kantoorhond/Happiness Manager: Bauke) die als hecht team samenwerken in een prachtig herenhuis in het centrum van Haarlem. We zijn allemaal online specialist, maar we zijn natuurlijk veel meer dan dat. We zijn fotograaf, student, classicus, paaldanser, festivalfanaat, hockeyer, vrijwilliger (bij de Dierenambulance en de Reddingsbrigade) en nog veel meer.

We hebben allemaal onze eigen interesses, hobby’s en passies, maar juist in onze verschillen ligt onze kracht. We beperken ons namelijk niet tot alleen maar ons specialisme, maar halen onze inspiratie ook van daarbuiten. En dat kan echt van alles zijn, van Aristoteles tot Transformers.

Wij hebben onze werkzaamheden verdeeld tussen twee dedicated klantteams: Team Turing en Team Moore, elk met dezelfde uitgebalanceerde mix van specialisten en een mooie selectie aan klanten. Daarnaast houdt een ondersteunend team, Edison, ons projectmatig overeind. Binnen en buiten de teams werken we fijn samen en we lopen geregeld bij elkaar de kamer in, met een vraag of om ergens over te sparren.

Een tweede familie

We zijn allemaal collega’s van elkaar, maar zo voelt dat niet. Eigenlijk zijn we meer een soort familie. Net als elke goede familie zijn we allemaal anders, met onze eigen karakters en interesses, maar zijn we er voor elkaar als het erop aankomt. We zijn open en eerlijk naar elkaar. Dat kan omdat we elkaar kunnen vertrouwen. Dat zorgt voor een ontspannen, informele sfeer, met volop ruimte voor gezelligheid, creativiteit en productiviteit; de ideale basis voor zakelijk én persoonlijk succes.

Ons kantoor in hartje Haarlem

Dit alles speelt zich af in een klassiek pand in het hart van Haarlem. Je herkent ons kantoor aan de prominente rode Goeiezaak vlag. Hier werken we, ontvangen we (potentiële) klanten en hebben we het samen naar ons zin. Klanten en oud-collega’s komen regelmatig langs op de vrijdagmiddagborrel om met een biertje in de hand gezellig bij te praten.

Een goed deel van onze tijd wordt doorgebracht rond de pingpongtafel, waar we graag vergaderen en nog liever onze krachten meten tijdens een spectaculair potje pingpong. Dat gaat er nogal eens hard aan toe, maar altijd sportief en op vrijdag wordt de week vaak afgesloten met een aantal spannende sessies rond-de-tafel.