fbpx
red pattern

Hoe onze online marketing specialisten helpen jouw goeie zaak te laten groeien

Webdesign

Een goede eerste indruk maken

Ben je toe aan een nieuwe website of kan de huidige wel een poetsbeurt gebruiken? Dan zit je hier goed. Wij gaan voor je aan de slag met een concept, wireframes en een design. Of je nu een webshop hebt of leads wilt genereren. We stemmen de platformkeuze af op jouw functionaliteitswensen, selecteren de beste bouwpartij en begeleiden je tijdens de developmentfase.

Jouw online visitekaartje
Hogere conversie
Betere connectie met je doelgroep

Marketing as a Service (MaaS)

Online marketing op maat

Marketing is een service, bij Goeiezaak.com al helemaal. Wij werken aan jouw groei met een toegewijd team van specialisten. Wij geloven namelijk dat online marketing alleen goed werkt als je verschillende aspecten laat samenwerken. Met alleen een snelle website ben je er natuurlijk niet. Je wint de wedstrijd met content en advertenties die naadloos aansluiten op je online activiteiten. 

Continue online aanwezigheid voor een vast maandbedrag
Afgestemd op jouw doelen en de behoeften van je doelgroep
Verschillende aspecten van online marketing gecombineerd

Hoe werkt MaaS?

We beginnen met een online marktonderzoek, zodat we ontdekken waar je kansen liggen en waar we de meeste winst kunnen behalen. Dit onderzoek zetten we om in een jaarplan, waarin we iedere maand zorgen dat jij online zichtbaar bent. Gedurende je MaaS-contract zullen onze specialisten dat plan uitvoeren. Zo zetten we jou steeds beter op de online kaart.

Het MaaS-contract maakt het mogelijk om voor een vast bedrag per maand jouw online marketing uit handen te geven. Dat bedrag is afhankelijk van het begrote jaarplan. Omdat al onze plannen op maat gemaakt zijn, is de hoogte van het bedrag voor iedere klant anders.