red pattern

Hoe onze online marketing specialisten helpen jouw goeie zaak te laten groeien

Marktonderzoek

Het fundament van effectieve online marketing

Onze werkzaamheden zijn altijd gebaseerd op grondig en zorgvuldig onderzoek. We doen om te beginnen een marktonderzoek om de huidige situatie, de concurrentie en de doelgroepen inzichtelijk te maken. Op basis van die inzichten, gecombineerd met onze kennis, vormen wij uiteindelijk een advies. Zo weet je altijd welke stappen de grootste impact op je online marketing zullen hebben. Het advies vormt de basis voor de verdere strategie en werkzaamheden, of dit nu het ontwikkelen van een nieuwe website betekent of direct starten met onze Marketing as a Service.

Kansen identificeren
Data-driven keuzes maken
Een vliegende start voor MaaS

Webdesign

Jouw online visitekaartje

Ben je toe aan een nieuwe website of kan de huidige wel een poetsbeurt gebruiken? Wij staan voor je klaar met een concept, wireframes en een design voor de oplevering van je website, of je nu een webshop hebt of leads wilt genereren. We stemmen de platformkeuze af op jouw functionaliteitswensen, selecteren de beste bouwpartij en begeleiden je tijdens de developmentfase.

Een goede eerste indruk maken
De focus leggen op de juiste presentatie van jouw bedrijf
De klanttevredenheid verhogen met het ontwerp
color-block-pattern-right

Marketing as a Service (MaaS)

Online marketing op maat

Het klopt, marketing is een service. Bij Goeiezaak.com al helemaal. Wij werken aan jouw groei met een toegewijd team van specialisten op het gebied van verschillende marketingservices. Wij geloven namelijk dat online marketing alleen goed werkt als je verschillende aspecten laat samenwerken. Met alleen een snelle website kom je er niet. Je moet ook goede content produceren en advertenties vertonen die naadloos aansluiten bij je andere online activiteiten. Door onze services te combineren tot een plan op maat halen wij alles uit de online markt en creëren we groei.

Continue online aanwezigheid voor een vast maandbedrag
Afgestemd op jouw doelen en behoeften
Verschillende aspecten van online marketing gecombineerd

Hoe werkt MaaS?

We beginnen met een online marktonderzoek, zodat we ontdekken waar je kansen liggen en waar we de meeste winst kunnen behalen. Dit onderzoek zetten we om in een jaarplan, waarin we iedere maand zorgen dat jij online zichtbaar bent. Gedurende je MaaS-contract zullen onze specialisten dat plan uitvoeren. Zo zetten we jou steeds beter op de online kaart.

Het MaaS-contract maakt het mogelijk om voor een vast bedrag per maand jouw online marketing uit handen te geven. Dat bedrag is afhankelijk van het begrote jaarplan. Omdat al onze plannen op maat gemaakt zijn, is de hoogte van het bedrag voor iedere klant anders.