fbpx

User experience design

UX design draait om een goede gebruikerservaring van jouw site. Daarmee zorgen wij dat bezoekers op jouw site zo soepel mogelijk hun weg tot de conversie vinden.

Blik op de weg

Internetverkeer is eigenlijk niet anders dan normaal verkeer, met wegen vol bochten, splitsingen en verkeersborden. Net als op de weg wil je duidelijk kunnen zien welke weg je moet nemen en zit je natuurlijk niet te wachten op verkeersopstoppingen of kapotte wegen. En je wilt dat de weg er netjes uitziet, met duidelijke rijstroken en goede verlichting.

Wat wij doen

UX design staat in het teken van hoe bezoekers jouw site ervaren. Want kunnen bezoekers wel gemakkelijk hun weg vinden door de verschillende pagina’s op je website? Het hoofddoel bij UX design: zorgen dat bezoekers niet hoeven na te denken om te vinden wat ze zoeken.

UX design is stap drie in een webdesign proces, maar het is ook een belangrijk onderdeel van Conversie optimalisatie (CRO).

Wij deden al User Experience Design voor:

Wireframes

In de meeste gevallen begint ons design bij wireframes. Dat zijn functionele schetsen van de website, waarop je kan zien waar alles moet komen te staan. Ze vormen het skelet van je website: het bepaalt de opbouw van de pagina’s en de beste plek voor de call-to-actions.

Mobile & desktop design

Tijdens het maken van het design houden we altijd zowel desktop als mobiel in ons achterhoofd. Zo zorgen we dat jouw design op alle mogelijke apparaten goed getoond wordt.

Ik wil overal goed getoond worden

Testen en hertekenen

Na livegang is een site vaak nog niet klaar. In ons Marketing as a Service contract zit in veel gevallen een CRO-module. Daarmee A/B-testen wij herhaaldelijk om te beoordelen of alles goed werkt en lossen we pijnpunten van de website op. Daarbij staat altijd centraal hoe gebruikers converteren.

KIMMAN IN DE VOLGENDE VERSNELLING

Een luxe uitstraling en meer relevant verkeer met een nieuwe website

Bekijk case
Koen Speelman UX-designer

“Als ux-designer ben ik verantwoordelijk voor de online ervaring van de gebruiker. door jouw website zo goed mogelijk in te richten maak ik het voor de bezoeker makkelijk om van a naar b te komen.”

Onze specialisten

Maak kennis met onze UX designers. Onze UX designers zorgen ervoor dat je website de beste gebruikerservaring heeft voor jouw doelgroep.

Geef jouw bezoekers ook de beste ervaring

Tom & Koen zijn gek op UX-uitdagingen en het optimaliseren van websites. Mogen zij ook jouw uitdaging op zich nemen? Laat het ons dan direct weten!

Ik daag jullie uit!
X