fbpx

Peter

Stevens

Online marketing manager

Een verbinder in hart en nieren

Als verbinder in een interessante positie tussen sales, klant en productie heb ik enorm veel inzicht gekregen in de online marketing wereld. Werken in een snel groeiend bedrijf met de Rockefeller Habits strategie van Verne Harnish is ongeloofelijk spannend, lonend en uitdagend. Het vereist creatieve probleemoplossende vaardigheden en uitstekende communicatie.

Meer over mij

“Online kansen verzilveren voor onze klanten, dát is wat ik het gaafst vind in deze rol.”

Over de jaren heen heb ik geleerd dat online groeien geen gemakkelijke klus is. De uitdagingen die je hierin tegekomt zijn de reden dat dit werk zo divers en uitdagend is. Als master Persuasive Communications zit ik bij Goeiezaak dan ook perfect op mijn plek: hier kan ik mijn kennis kwijt om proposities te vertalen naar een sluitende strategie.

In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op de golfbaan of bezoek ik een cabaretshow. Want naast werk is ontspanning een enorm belangrijke factor voor een goede balans.

Wil jij het een keer hebben over jouw online kansen? Neem contact op en wie weet spreek ik je snel onder het genot van een kopje koffie of thee!

Neem contact op
  • +

    Strategische vaardigheden

  • +

    kansen spotten

  • +

    een echte teamplayer

X