fbpx

Jennifer

Baars

Advertising specialist

Van bijbaan tot specialist

Vanuit mijn studie Bedrijfscommunicatie wist ik eigenlijk niet zo goed welke richting ik op wilde en ben ik langzaam in de rol gerold waar ik nu zit. Het begon met een bijbaan webbeheer en copywriting bij een mobiele accessoires webshop. Dat ging over naar SEO en linkbuilding bij een bureau en vanuit daar stroomde ik door naar SEA en ook social advertising. Ik heb zo’n beetje alle facetten van online marketing gehad.

Meer over mij

“Publiekelijk klagen heeft altijd nut”

Dit is een quote van een oud-collega. Ik ben bij Goeiezaak terecht gekomen door in 2017 op een feestje te zeuren over de baan die ik op dat moment had waar ik als SEO specialist werkte, maar graag meer wilde doen met SEA. Toevallig was ook Marijn (technisch specialist) op die verjaardag. En nog geen twee weken later zat ik bij Maarten aan tafel en werk ik nu al vele jaren met plezier bij Goeiezaak. Geen gezeur meer op feestjes dus.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo beoefen en geef ik les in paaldansen en aerial hoop. Binnen de sport blijf je jezelf uitdagen en leren. Het voelt dan ook meer als spelen dan als leren, terwijl het toch echt een flinke workout is. Daarnaast knuffel ik graag met mijn twee konijnen en mijn kat en lees ik graag een boek of 20 in het jaar om weer tot rust te komen.

Ook ben ik een echte bordspel-fanaat. Zo heb ik met mijn vriend een collectie van meer dan 300 bordspellen en hebben we een heus bordspel template gemaakt waarmee we voor elke groep binnen 5 minuten het perfecte spel kunnen uitkiezen.

Bij Goeiezaak is er een fijne verhouding tussen professioneel en gezellig. Wil jij dit ervaren en jouw kansen bespreken? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Liefhebber van organisatie en planning

  • +

    iets te eerlijk op een goede manier

  • +

    creativiteit in strategie en het oplossen van problemen

Mijn geschreven artikelen

X