fbpx

Strategie

Het kompas voor je website

Stap één in de realisatie van een webdesign is het vaststellen van je strategie. Hiermee zet je een stip op de horizon. We bepalen daarmee waar we naartoe willen werken en stippelen de route uit.

logo
logo
red pattern

Wat wij doen

In de eerste fase van webdesign bespreken we met jou welke doelen je wilt behalen en hoe de website daaraan moet bijdragen. Misschien nog belangrijker, welke wensen en behoeften heeft jouw doelgroep? We bepalen samen wat er in een minimum viable product (MVP) zit, zodat we de belangrijkste onderdelen meteen meenemen in de eerste fase.

Bepaal je doelen
Keuzes op basis van data
De juiste keuzes maken

Data-driven keuzes maken

Een strategie baseren wij op data en gebruikersinzichten vanuit je huidige website en op het zoekgedrag van de doelgroep. Daarom doen we eerst uitvoerig onderzoek naar de behoeften, het gedrag en de verwachtingen van bezoekers. Het draait immers om hun ervaringen. We leggen verbanden tussen de verschillende data en trekken hier conclusies uit. De verzamelde data geeft onze designers de handvatten om aan de slag te gaan. Bovendien weten ze waar ze (in eerste instantie) de nadruk op moeten leggen.

De essentie van een goede strategie

De (nieuwe) strategie voor een website stemmen we af op je doelgroep. Het is een langetermijnvisie waarbij het draait om keuzes maken: je kan niet tegelijk linksaf en rechtsaf. Je kiest een duidelijke koers die het best past bij jouw doel.

Nieuw design website Les Petits
red pattern

Wij deden al Sitestrategie voor: