fbpx

contact

Kan je niet wachten om met ons aan de slag te gaan? Bel of mail ons voor een afspraak. Samen nemen we je wensen door! Bel ons of laat je gegevens achter en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Onze plek in het centrum van Haarlem

Onze werkzaamheden spelen zich af in een klassiek pand in het hart van Haarlem. Je herkent ons kantoor aan de prominente rode Goeiezaak vlag. Hier werken we, ontvangen we (potentiële) klanten en hebben we het samen naar ons zin. Klanten en oud-collega’s komen regelmatig langs op de vrijdagmiddagborrel om met een biertje in de hand gezellig bij te praten.

WIJ LEVEREN MAATWERK IN ONLINE MARKETING

MaaS noemen wij dit ook wel; Marketing as a Service. Wij werken aan jouw groei met een toegewijd team van specialisten uit verschillende marketingservices. Want alleen zo behalen we een optimaal resultaat voor jou. Onze enthousiaste klantteams zetten de juiste diensten samen in voor de meest doelgerichte marketing van jouw goede zaak.

Parkeren

Parkeren kan super makkelijk op ons privé parkeerterrein. Maar het openbaar vervoer stopt ook pal voor de deur. Lekker bereikbaar zijn we dus. We hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen. Laat het weten wanneer je met de auto komt, dan houden wij een plekje voor je vrij.

Met wie maak je een afspraak?

Een afspraak maak je met Maarten of Peter. Zij kunnen je tot in de kleinste details uitleggen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Graag horen wij wat jouw wensen zijn!

Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*

X