fbpx

Online adverteren

Online adverteren is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken, meer naamsbekendheid op te bouwen en meer websiteverkeer te realiseren.

HET GEHEIM VAN ONLINE ADVERTEREN

Mensen spenderen enorm veel tijd online. Wij onderzoeken op welke kanalen ze zich bevinden, hoe ze benaderd willen worden en welke boodschap daar het beste bij past om jouw doelstellingen te behalen. Het draait om de juiste boodschap, op het juiste moment en kanaal aan de juiste persoon laten zien. Je wilt niet veel geld uitgeven aan vlees, als er alleen maar vegetariërs komen eten.

WAT WIJ DOEN

Wil je adverteren op Google, Facebook of toch LinkedIn? Er zijn vele advertentie mogelijkheden online. Daarom beginnen wij altijd met een strategie gebaseerd op ons marktonderzoek en de doelstellingen. Daaruit komt voort waar jouw doelgroep actief is en op welke zoekwoorden ze zoeken. We bepalen zo op welke kanalen we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en in welke fase van de customer journey ze zitten. Vervolgens bepalen we elke advertentievorm daar bij past.

We deden al online adverteren voor:

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA)

Mensen zoeken vaak al naar jouw product of dienst door middel van zoekwoorden in zoekmachines zoals Google en Bing. Verkoop jij schoenen, dan wil je natuurlijk gevonden worden in Google wanneer mensen zoeken op: sneakers, laarzen, pumps of instappers. Met zoekmachine adverteren ook wel SEA genoemd) zorgen wij ervoor dat jij helemaal bovenaan staat in de zoekmachine op relevante zoektermen, met de juiste boodschap en dat jouw doelgroep gemakkelijk op jouw website landt.

Ik wil online adverteren

DISPLAY ADVERTISING

Display advertenties zijn advertenties op andere websites. Dit kan in tekstvorm of in de vorm van een banner. Door middel van display advertising kun je jouw zichtbaarheid vergroten, door gebruik te maken van het enorme netwerk van websites waarop je jouw advertentie kunt laten zien. Hiermee kun je jouw merkbekendheid vergroten en top-of-mind blijven bij de doelgroep.

Naast brand awareness is het ook een goed middel voor retargeting. Met retargeting bedoelen we bijvoorbeeld dat we bezoekers van je website die niets gekocht hebben, opnieuw benaderen met een advertentie. Dit is heel efficiënt, omdat je zeker weet dat deze groep al een bepaalde mate van interesse heeft in je product.

Ik wil display adverteren

Wij zorgen voor succesvolle campagnes

Winstgevend online adverteren begint bij een goede aanpak. Voorkom dat je advertentiebudget verspild raakt aan campagnes die de plank volledig misslaan. Wij zorgen ervoor dat de doelgroep, strategie en doelstellingen glashelder worden. Dit vertaalt zich naar campagnes die succesvol zijn en meetbaar resultaat voor jouw onderneming opleveren.

Snel met ons aan de slag!

GOOGLE SHOPPING

Google shopping is een visueel aantrekkelijke manier van adverteren voor retailers. Zoek jij wel eens op sneakers in Google? Dan krijg je meteen een rijtje sneakers te zien met afbeelding, merk en prijs. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw producten ook in Google Shopping komen te staan en dus beter zichtbaar zijn voor je doelgroep. Dit kan zowel met advertenties (betaald) als organisch (gratis).

SOCIAL ADVERTISING

Naast Google advertising zetten wij ook campagnes op voor sociale kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Waarbij je bij Google adverteert op zoektermen, adverteer je op social media heel specifiek op doelgroepen. Een van de voordelen zijn de relatief lage prijzen op de sociale kanalen. Meer weten? Check dan onze dienst social media marketing.

OPTIMALISEREN

Online adverteren is een proces van opzetten, analyseren en optimaliseren. Onze specialisten weten precies naar welke statistieken ze moeten kijken en hoe ze effectief kunnen bijsturen op basis van de resultaten. De statistieken, optimalisaties en resultaten delen ze regelmatig met jou en het team zodat we kunnen sparren om elkaar scherp te houden.

Ik wil campagne optimaliseren

vlammen voor tabasco® 🔥

Zeer goede resultaten op Pinterest in 2 weken tijd met een lage CPC, en een groot bereik op Facebook en Instagram. Door de 33 inschrijvingen in zo'n kort tijdsbestek hadden we een zeer tevreden klant.

Bekijk case
Jennifer Baars Advertising specialist

“Het mooiste in mijn werk is wanneer de advertising strategie leidt tot succesvolle advertentie campagnes. Hier zal ik je dan ook van begin tot eind bij helpen”

Onze specialisten

Wil jij de juiste mensen bereiken?

Neem contact op met Peter. Dat kan per mail, telefoon of face to face.

Snel met ons aan de slag!