fbpx

Development

Met development zorg je ervoor dat jouw website achter de schermen compleet in orde is. Hierdoor weet je zeker dat je een stabiele website hebt die met de nieuwste technieken mee kan gaan.

HET DEVELOPMENT PROCES

Bij web development komt een hoop kijken. Ingewikkelde codes, technische uitdagingen en een bak expertise. Afhankelijk van jouw wensen, het concept, het UX design met daarin de functionaliteiten én de gewenste koppelingen met andere systemen, moet er een programmeertaal gekozen worden.

Een goed pak

Development is als het maken van een goed pak. Je mag verwachten dat de stof en afwerking van hoge kwaliteit zijn, maar dat is niet alles. Je moet het natuurlijk ook meer dan één keer kunnen dragen. Daarom is het zo belangrijk dat het pak lekker zit en dat je er vrij in kunt bewegen.

WAT WIJ DOEN

Onze technisch consultant weet de beste bouwpartijen voor jou te selecteren. Ons onafhankelijke advies is op basis van onze ervaringen met verschillende partijen. Wij begeleiden het bouwproces en dragen er zorg voor dat het eindresultaat naar wens is. Alles om ervoor te zorgen dat jouw website altijd geweldig functioneert, op ieder apparaat.

Wij deden al development voor:

Development op maat

Voor ieder bedrijf en website zijn er andere wensen en technische vereisten. Daarom selecterern we de beste bouwpartij op basis van het beste Content Management Systeem (CMS) voor jouw wensen.

WORDPRESS WEBSITES

Een WordPress website is een website die gebruik maakt van het CMS van WordPress. Dit type sites bouwen we wel veelal in-house, met of zonder integratie met WooCommerce, een webshopsysteem voor WordPress sites. Je kan daarvoor kiezen als je wensen aan de technische mogelijkheden van WordPress voldoen.

OPLEVERING

Wanneer de pagina’s eenmaal door de bouwpartij zijn opgeleverd, testen wij de kwaliteit ervan, op verschillende apparaten en in verschillende browsers. Uiteraard zorgen we voor redirects die van jouw oude website naar de nieuwe linken, zodat de opgebouwde SEO-waarde niet verloren gaat. Daarnaast ondersteunen we bij het vullen van content op je website.

HOSTING & DOORONTWIKKELING VAN JE WEBSITE

We kunnen ook de hosting voor je website verzorgen. Dat doen we als we een webdesign realisatie traject voor je hebben gedaan én je een Marketing as a Service contract hebt lopen. Een website is namelijk nooit af. Op die manier kunnen we tijdens ons MaaS-contract met een CRO-module de website doorontwikkelen. Daarmee A/B-testen wij herhaaldelijk om te beoordelen of alles goed werkt en aan de behoeftes van de bezoekers beantwoordt. Conversies staan altijd centraal bij de doorontwikkeling van je website. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

ACS Audiovisual laat zichzelf zien

Een dynamische website onderverdeeld in drie hoofddoelgroepen

Bekijk case
Marijn Bitter Technisch specialist

“Als technisch specialist weet ik precies wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van websites. Hier zal ik dan ook zo goed mogelijk ondersteuning in bieden.”

Onze specialisten

Web development voor jouw onderneming?

Na een strategie, concept & design traject selecteren wij de beste bouwpartij voor jouw website. Kom met ons in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Snel met ons aan de slag!
X