fbpx

Development

Een technisch sterke website op basis van jouw wensen

Development is als het maken van een goed pak. Je mag verwachten dat de stof en afwerking van hoge kwaliteit zijn, maar dat is niet alles. Je moet het natuurlijk ook meer dan één keer kunnen dragen. Daarom is het zo belangrijk dat het pak lekker zit en dat je er vrij in kunt bewegen.

Een log en moeilijk aan te passen websysteem is net zo praktisch en gebruiksvriendelijk als een stijf of te krap pak. En daar wordt niemand blij van.

logo
logo
red pattern

Wat wij doen

Bij web development komt een hoop kijken. Ingewikkelde codes, technische uitdagingen en een bak expertise. Afhankelijk van jouw wensen, het concept, het UX design met daarin de functionaliteiten én de gewenste koppelingen met andere systemen, moet er een programmeertaal gekozen worden.

Dat hebben wij niet allemaal in huis, maar onze technisch consultant weet wél de beste bouwpartijen voor jou te selecteren. Ons onafhankelijke advies is op basis van onze ervaringen met verschillende partijen. Wij begeleiden het bouwproces en dragen er zorg voor dat het eindresultaat naar wens is. Alles om ervoor te zorgen dat jouw website altijd geweldig functioneert, op ieder apparaat.

Sterk advies over de juiste bouwpartij voor je website
Functionele en technische specificatie
Ondersteuning en begeleiding tijdens bouwfase

Development op maat

Voor ieder bedrijf en website zijn er andere wensen en technische vereisten. Daarom zoeken we graag naar het beste Content Management Systeem (CMS) voor jouw wensen en bekijken de technische mogelijkheden. Op basis daarvan selecteren we de beste bouwpartij.

WordPress websites

Een WordPress website is een website die gebruik maakt van het CMS van WordPress. Dit type sites bouwen we wel veelal in-house, met of zonder integratie met WooCommerce, een webshopsysteem voor WordPress sites. Je kan daarvoor kiezen als je wensen aan de technische mogelijkheden van WordPress voldoen.

 

Oplevering

Wanneer de pagina’s eenmaal door de bouwpartij zijn opgeleverd, testen wij de kwaliteit ervan, op verschillende apparaten en in verschillende browsers. Uiteraard zorgen we voor redirects die van jouw oude website naar de nieuwe linken, zodat de opgebouwde SEO-waarde niet verloren gaat.

Een belangrijk onderdeel is het vullen van de website met content. We zullen je daarbij ondersteunen of we nemen het in zijn geheel voor onze rekening. Tenslotte configureren we ook Google Analytics om nauwkeurig te kunnen meten.

color-block-pattern-right

Hosting & doorontwikkeling van je website

We kunnen ook de hosting voor je website verzorgen. Dat doen we als we een webdesign realisatie traject voor je hebben gedaan én je een Marketing as a Service contract hebt lopen. Een website is namelijk nooit af. Op die manier kunnen we tijdens ons MaaS-contract met een CRO-module de website doorontwikkelen. Daarmee A/B-testen wij herhaaldelijk om te beoordelen of alles goed werkt en aan de behoeftes van de bezoekers beantwoordt. Het vinden van snellere conversiemogelijkheden voor gebruikers staat altijd centraal bij de doorontwikkeling van je website.