fbpx

Daphne

van Ardenne

Data-analist & Strateeg

Data, data en nog meer data

Als vierdejaars Creative Business student heb ik mij in veel aspecten van de marketingwereld kunnen verdiepen. Maar het was pas tijdens mijn minor dat ik erachter kwam dat ik vraagstukken oplossen op basis van data erg interessant vind. Bij Goeiezaak heb ik mij hier verder in kunnen ontwikkelen. Mijn rol als strateeg is hier later bij gekomen.

Meer over mij

“Marketing without data is like driving with your eyes closed.” – Dan Zarella

Ik denk van nature in oplossingen en ben dan ook het liefst bezig met strategisch nadenken om bepaalde problemen op te lossen. Dit kan ik zowel kwijt in mijn rol als data-analist en strateeg.

Als data-analist & strateeg houd ik mij bezig met het uitvoeren van data analyses om mogelijke knelpunten te identificeren en op te lossen. Ook het maken van dashboards en het uitvoeren van A/B testen zijn onderdeel van mijn dagelijkse bezigheden.

Ik hou van lekker eten, het zal dan ook geen verrassing zijn dat goed koken voor mij een must is. De laatste jaren was het thema in mijn keuken ‘nieuwe recepten uitproberen’ en dat is een hobby gebleven. Daarnaast kan je mij blij maken met een mooie camera en gezelligheid met vrienden en familie. Van deze gezellige momenten maak ik dan ook graag de mooiste foto’s.

Wil jij je kansen met data ontdekken? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Oog voor detail

  • +

    altijd Zoekend naar oplossingen

  • +

    gestructureerd tot in de puntjes

Mijn geschreven artikelen

X