fbpx

Marijn

Bitter

Technisch specialist

Heb je hem al uit en aan gezet?

Ooit ben ik begonnen bij Goeiezaak voor mijn afstudeerstage. Nadat de toenmalig leidinggevende over technische zaken wegging heb ik dit stokje overgenomen. Sindsdien ben ik verantwoordelijk voor alles waar een stekker in gaat. Daarnaast begeleid ik klanten bij de overgang van design naar de het bouwen van de website. Ook ben ik een vraagbak als het gaat om technische vragen en hosting. Zo geef ik vaak het antwoord: ‘’Heb je al geprobeerd hem uit en aan te zetten?’’

Meer over mij

“Makkelijker is altijd makkelijk, moeilijker altijd moeilijk!”

Deze quote was een antwoord op de vraag waarom dat een site altijd duurder werd als er extra zaken werden toegevoegd, maar (bijna) nooit als er zaken worden versimpeld.

Het unieke van Goeiezaak zijn de mensen. Ja ik weet dat het afgezaagd klinkt, maar alle collega’s willen stuk voor stuk samen met de klant aan de slag. Niet ‘’u vraagt wij draaien’’, maar altijd ‘’hoe kunnen we samenwerken’’. Bij Goeiezaak kan je dan ook je eigen pad bewandelen. Er is ruimte voor individuele inbreng en als je in een rol zit die je niet ligt krijg je de ruimte om je eigen rol/afdeling te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd geef ik graag zwemles en loop ik wacht bij de reddingsbrigades in Noordwijkerhout en op strand Noordwijk. Het is fijn een steentje bij te dragen aan de veiligheid van mensen en het is een excuus om met een 4×4 door de zandbak in Nederland te rijden. Ook speel ik graag D&D met vrienden en speel ik graag met mijn Gaming PC.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Apparaten aan de praat krijgen met een aanraking

  • +

    het snel herkennen van verbanden

  • +

    altijd willen helpen

Mijn geschreven artikelen

X