fbpx

Koen van den

Berg

Strateeg & innovatiemanager

Een alleskunner ten top

Ergens onderweg van de natuurkunde naar de consultancy ben ik in de marketing verdwaald. En tja, toen was ik er toch al, dus ben ik ook gewoon maar alles gaan doen. Copywriting, vertalen, keyword analyses, zoekmachineoptimalisatie voordat het cool was, sitemapping, dataverwerking, kwaliteitsmanagement, concepting, procesverbetering – you name it, I’ve done it.

Meer over mij

“Wie ben je als merk, als bedrijf? Waarom doe je wat je doet? Voor wie doe je dat, tegen wie neem je het op? Dat wil ik echt begrijpen, daar liggen de sleutels tot succes.”

Goed, ik heb mijn tandvlees wel meermaals versleten met lopen, maar het voordeel van al die rollen is dat ik onderweg ook zo’n beetje alle routes naar online rendement heb mogen verkennen. Die ervaring komt nu goed van pas in mijn rol als strateeg. Het geeft me de inzichten die nodig zijn om overzicht te creëren, en de kennis die nodig is om een visie nuttig te maken.

Het gevoel van iets nieuws ontdekken is voor mij magisch. Wat precies maakt me niet eens zoveel uit. Het kan een nieuwe oplossing zijn, maar ook de unieke passie van een ondernemer. Ik word enthousiast als alles op zijn plek valt, als we allemaal onze creatieve energie volop kunnen laten stromen. Dat hoop ik als innovatiemanager zoveel mogelijk aan te wakkeren. En als ik daarbij lekker lang aan het woord mag zijn is het helemaal goud.

Wil jij sparren over de beste strategie voor jouw bedrijf? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Wikipedia op poten

  • +

    fantastische monologen

  • +

    passie voor puzzels

X