fbpx

Dat is schrikken!

Sommige dingen wennen nooit. Zoals in de Emerce 100 staan. Voor de vijfde keer op rij!
logo
logo
red pattern

Onze stofzuiger draait overuren door de tonnen confetti die er hier doorheen gaan. Maar dat is niet voor niks, want Goeiezaak staat ook dit jaar in de lijst van de beste e-business bedrijven.

Dankzij de stemmen van onze klanten en relaties zijn wij maar liefst gewaardeerd met 5,5 sterren. Maar die mooie prestatie is ons niet zomaar komen aanvliegen. We hebben ervoor betaald. Met tomeloze inzet en passie voor onze klanten.

Ons team heeft het weer gedaan....Emerce top 100 notering voor het 5e jaar op rij! Natuurlijk ook heel veel dank aan onze trouwe klanten, suppliers en partners. Zonder jullie was deze prestatie niet mogelijk geweest. - Maarten Eikelenboom

Samen met onze klanten online een Goeiezaak neerzetten

De top bereiken, dat doe je nooit alleen. We hebben het samen met onze klanten en de slimme mensen bereikt waarmee we dagelijks in contact zijn. Sommigen al jarenlang. Onze klanten hebben intensief met ons samengewerkt, om samen met ons effectieve campagnes neer te zetten en te blijven optimaliseren. En met onze nieuwe klanten, waarmee we van data-onderzoek naar strategie en van uitvoering naar groei doorstomen. Ieder schot in de roos geeft telkens weer een enorme kick, want het vergt iedere keer weer een unieke gezamenlijke aanpak.

De stem van onze klanten is een stem voor het vertrouwen in onze dienstverlening. En dat geeft ons motivatie om nu nog een tandje harder te gaan en te zorgen voor een positief rendement, zeker in deze spannende en onzekere, maar ook kansrijke periode.

logo
logo
red pattern

Wil je kennismaken met een sterrenbureau?!

Maak een afspraak met ons!

Wil je ons team beter leren kennen?

Maak kennis met ons digitaal talent op onze teampagina.

Meer weten over onze resultaten?

Bekijk onze cases.