fbpx

Website strategie

Stap één in de realisatie van een webdesign is het vaststellen van je strategie. We bepalen samen met jou waar we naartoe willen werken en stippelen de route uit.

Wat wij doen

In de eerste fase van webdesign bespreken we met jou welke doelen je wilt behalen en hoe de website daaraan moet bijdragen. Misschien nog belangrijker, welke wensen en behoeften heeft jouw doelgroep? We bepalen samen wat er in een minimum viable product (MVP) zit, zodat we de belangrijkste onderdelen meteen meenemen in de eerste fase.

Wij deden al Sitestrategie voor:

DATA-DRIVEN KEUZES MAKEN

Bij het maken van een strategie staan data, gebruikersinzichten vanuit je huidige website en het zoekgedrag van de doelgroep centraal. Daarom doen we eerst uitvoerig onderzoek naar de behoeften, het gedrag en de verwachtingen van bezoekers. Het draait immers om hun ervaringen.

DE ESSENTIE VAN EEN GOEDE STRATEGIE

De (nieuwe) strategie voor een website stemmen we af op je doelgroep. Het is een langetermijnvisie waarbij het draait om keuzes maken: je kan niet tegelijk linksaf en rechtsaf. Je kiest een duidelijke koers die het best past bij jouw doel.

Snel met ons aan de slag!

vlammen voor tabasco® 🔥

Zeer goede resultaten op Pinterest in 2 weken tijd met een lage CPC, en een groot bereik op Facebook en Instagram. Door de 33 inschrijvingen in zo'n kort tijdsbestek hadden we een zeer tevreden klant.

Bekijk case
Koen van den Berg Strateeg & innovatiemanager

“Wie ben je als merk, als bedrijf? waarom doe je wat je doet en tegen wie neem je het op? Daar liggen de sleutels tot succes.”

Onze specialisten

Maak kennis met onze strategen. Samen met jou zullen zij de beste strategie voor jouw website in elkaar zetten.

Klaar voor een nieuwe website met een duidelijke strategie?

Neem vandaag nog contact met ons op. Koen en Daphne kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Ik ben er klaar voor!