fbpx

Social media marketing

Social media zijn meestal geen doel op zich, maar wel dé plek om in contact te komen met jouw doelgroep.

VERKERING

Social media is als verkering. Verliefdheid in het begin is leuk, maar nog belangrijker is dat je vervolgens een goede, stabiele relatie opbouwt door er tijd en aandacht in te investeren.

Als je dit niet doet, bereik je uiteindelijk niet veel en zal het niet lang standhouden.

Gemiddeld zit men 2,5 uur per dag op social media, genoeg tijd om jouw merk onder de aandacht te brengen. We zorgen ervoor dat jouw merk altijd top of mind is bij je droomklant. Dat doen we door slim gebruik te maken van alle gegevens die de sociale kanalen verzamelen over jouw doelgroep en creatieve concepten te bedenken in alle fases van de customer journey.

Wat wij doen

Content is king, dat weten we inmiddels allemaal. Sociale kanalen zijn ideaal om jouw content onder de aandacht te brengen. Daarnaast is social media dé plek om in contact te komen met jouw doelgroep. Welke kanalen je precies moet gebruiken, hangt af van jouw product, merk en doelgroep. De keuze is inmiddels reuze met Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Pinterest, maar ook Snapchat en TikTok worden veel gebruikt in Nederland. Wij helpen je bij het maken van die keuze zodat jij op het juiste kanaal focust.

Wij deden al social media marketing voor:

Maak slim gebruik van de kansen die op social media liggen

Social media zijn bij veel ondernemers een ondergeschoven kindje. Vaak wordt een jonge medewerker of stagiair opgetrommeld om af en toe iets te posten. Het gevolg is een lullige foto van de vrijmibo of een afgezaagde post van een teamuitje. Zonde, want de sociale kanalen zijn tegenwoordig onderdeel van jouw online visitekaartje en zorgen voor een groot deel van jouw klantcontact. Maak dus slim gebruik van de kansen die hier liggen.

Snel met ons aan de slag!

CUSTOMER JOURNEY

In onze strategie nemen we de customer journey als leidraad, zodat de content naadloos aansluit bij de klantfase. Daardoor bieden we op het juiste moment de juiste boodschap aan. We gebruiken hiervoor het bewezen See-Think-Do-Care-model van Google. Op deze manier kunnen social advertising en content jou helpen om je branding- en salesdoelstellingen te bereiken.

SOCIAL ADVERTISING

Social advertising is dé manier om het maximale uit je budget te halen. Via sociale kanalen kan je voor een relatief laag bedrag een heel groot publiek bereiken. We targeten zeer specifiek op demografie, leeftijd, interesses, geografie en functies van jouw doelgroep. Ook voor retargeting zijn de sociale kanalen zeer geschikt. Daarmee benaderen we bezoekers van je website opnieuw met advertenties, waardoor we jouw conversiepercentage laten stijgen.

SOCIAL SHOPPING

Social media zijn ook een ideaal platform om jouw producten te verkopen. Facebook, Instagram en Pinterest hebben allemaal een shoppingfunctie. Je doelgroep duikt daar vanuit jouw post zo je webshop in en kan meteen jouw producten aanschaffen. Wij helpen je met het aanmaken van je catalogus en koppelen deze aan je favoriete sociale kanaal.

SOCIAL MEDIA BEHEER

Naast advertising bestaat social media natuurlijk ook uit organische content. Daarmee bedoelen we de posts die je op je feed plaatst zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Wij bedenken een strategie, maken contentpilaren, een contentkalender en we zorgen voor de copy en het design van al je social media content.

Snel aan de slag

vlammen voor tabasco® 🔥

Zeer goede resultaten op Pinterest in 2 weken tijd met een lage CPC, en een groot bereik op Facebook en Instagram. Door de 33 inschrijvingen in zo'n kort tijdsbestek hadden we een zeer tevreden klant.

Bekijk case
Tobias Verhagen Advertising specialist

“SOCIAL MEDIA IS EEN BELANGRIJK KANAAL VOOR JE MARKETING. WIJ HELPEN JE DAN OOK GRAAG OM TE ZORGEN DAT JOUW SOCIAL MEDIA MENSEN AANZET TOT CONVERSIES”

Onze specialisten

Ook meer engagement op social media?

We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan! Neem vandaag nog contact met ons op en ga het gesprek met ons aan.

Snel met ons aan de slag!
X