fbpx

Concept-ontwikkeling

Een concept is een ruwe schets van waar je naartoe wilt met je website. Dit geeft je een goed beeld van hoe je tot het design van je website komt.

DE SELLING POINTS VAN JOUW WEBSITE

Hoe vertaal je jouw unique selling points (USP’s) en emotional selling points (ESP’s) naar de positionering van je bedrijf? Hoe communiceer je met je doelgroep? En hoe richt je je website in? Samen maken we jouw verhaal onderscheidend en inspirerend voor je doelgroep.

Wat wij doen

Conceptontwikkeling bestaat uit twee onderdelen. Het uitwerken van de belangrijkste flows en het neerzetten van een visuele stijl. We werken functioneel met flows om jouw klant naar het doel te begeleiden en zetten vorm in om te prikkelen en de aandacht vast te houden.

Wij deden al conceptontwikkeling voor:

Sitemap & user flows

Als eerste gaan onze UX-designers aan de slag. Zij werken user flows uit, stellen een sitemap op en schetsen de belangrijkste elementen. Hiermee bepalen ze langs welke weg we gebruikers sturen en welke pagina’s, knoppen en andere elementen nodig zijn om ze uiteindelijk te verleiden tot conversie.

Stylescapes

Daarnaast maken onze designers zogenaamde stylescapes. Dat zijn een soort moodboards met kleuren, typografie, patronen en illustraties of afbeeldingen. Zo krijg je een indruk van onze ideeën voor jouw website en kies jij de uitstraling en stijl die het best bij je bedrijf past. Dit werken we uit tot een aantrekkelijke website.

Ik wil een gaaf concept

Online het verhaal vertellen van Muze

Met behulp van Google Web Stories een nieuwe speler op de skincare markt te introduceren

Bekijk case
Remco Peereboom Visual designer

“Elk bedrijf heeft een eigen identiteit. door concepten op te zetten helpen we jou met het vinden van de stijl die perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.”

Onze specialisten

Klaar voor een gaaf concept voor je nieuwe website?

Neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Snel met ons aan de slag!