fbpx

Visual design

Ontmoet je iemand voor het eerst? Dan wil je een goede eerste indruk maken. Als bedrijf is het minstens zo belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Online doe je dat met je website.

Het perfecte online visitekaartje

Wij gaan altijd voor liefde op het eerste gezicht bij onze webdesigns. Een website is het online visitekaartje van je bedrijf en daarom is het zo belangrijk dat die uitstraalt wie jij bent en wat jij doet. Onze webdesigners doen er dan ook alles aan om tot een prachtig én functioneel ontwerp te komen. Wij zorgen ervoor dat je indruk maakt.

WAT WIJ DOEN

Een website krijgt pas écht een unieke identiteit met een design dat perfect op maat is voor jouw huisstijl en wensen. Wat moet behouden worden voor herkenbaarheid? En waar liggen juist de vrijheden en kunnen wij voorstellen doen? Onze designers ontdekken samen met jou wat je online wilt uitstralen, wat de doelgroep het meest aanspreekt en hoe je website aantrekkelijk maar ook functioneel kan zijn.

Wij deden al visual design voor:

Stylescapes

Wanneer wij voor jouw websitedesign aan de slag gaan, maken onze designers eerst Stylescapes. Dat zijn een soort moodboards met kleuren, typografie, patronen en illustraties of afbeeldingen. Zo krijg je een goede indruk van onze ideeën voor jouw website en kan je bepalen welke uitstraling en stijl het best bij je bedrijf passen. De gekozen Stylescape werken we uit tot een aantrekkelijke website.

Webdesign

Wanneer de UX functionaliteiten zijn goedgekeurd en er een stijlrichting is gekozen, gaan onze designers aan de slag om dit uit te werken tot een webdesign. Kleuren, componenten, afbeeldingen en andere elementen smelten samen tot een geheel. Natuurlijk zorgen onze designers ervoor dat jouw website zowel op desktop als op mobiel er fantastisch uitziet.

Ik wil online indruk maken

Huisstijl & logo

We ontwerpen niet alleen websites of online toepassingen, we kunnen je ook voorzien van een volledig nieuwe huisstijl of een re-design van je huidige huisstijl. Denk daarbij aan het opfrissen van bestaande elementen. Daarnaast helpen wij je met logo’s, huisstijlkleuren, fotografie en typografie. In een brand style guide bundelen we de belangrijkste elementen die leidend zijn voor alle uitingen en zorgen we voor een consistente uitstraling. Wil je ook drukwerk laten maken? Dan helpen onze designers je daar graag bij.

THE BULLDOG x GOEIEZAAK

Een nieuwe website die zorgt voor een professionele uitstraling die past bij het merk

Bekijk case
Lisa van der Laan Visual designer

“als visual designer zorg ik ervoor dat jouw website de uitstraling heeft die precies past bij de identiteit van jouw bedrijf.”

Onze specialisten

Ook een goede indruk maken met visual design?

Neem vandaag nog contact met ons op. Lisa en Remco kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Snel met ons aan de slag!
X