fbpx

Visual design

Maak een goede eerste indruk

Ontmoet je iemand voor het eerst? Dan wil je een goede eerste indruk maken. En dat is niet zo gek, het is biologisch bepaald dat we in de eerste seconden een oordeel vormen over een persoon. Als bedrijf is het minstens zo belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Online doe je dat met je website.

Wij gaan altijd voor liefde op het eerste gezicht bij onze webdesigns. Een website is het online visitekaartje van je bedrijf en daarom is het zo belangrijk dat die uitstraalt wie jij bent en wat jij doet. Onze webdesigners doen er dan ook alles aan om tot een prachtig én functioneel ontwerp te komen. Wij zorgen ervoor dat je indruk maakt.

logo
logo
red pattern

Wat wij doen

Een website krijgt pas écht een unieke identiteit met een design dat perfect op maat is voor jouw huisstijl en wensen. Welke kleuren, elementen en lettertypen moeten behouden worden voor herkenbaarheid? En waar liggen juist de vrijheden en kunnen wij voorstellen doen? Onze designers ontdekken samen met jou wat je online wilt uitstralen, wat de doelgroep het meest aanspreekt en hoe je website aantrekkelijk maar ook functioneel kan zijn.

Vertaal jouw (offline) huisstijl naar een online identiteit
Zet krachtige elementen neer
Consistentie in je branding

Stylescapes

Wanneer wij voor jouw websitedesign aan de slag gaan, maken onze designers eerst Stylescapes. Dat zijn een soort moodboards met kleuren, typografie, patronen en illustraties of afbeeldingen. De stijl van afbeeldingen en illustraties is belangrijk voor je algehele uitstraling en het consistent doorvoeren daarvan. Stylescapes laten je onder andere zien welk effect die stijl heeft. Zo krijg je een goede indruk van onze ideeën voor jouw website en kan je bepalen welke uitstraling en stijl het best bij je bedrijf passen. De gekozen Stylescape werken we uit tot een aantrekkelijke website.

Webdesign

Wanneer de UX functionaliteiten zijn goedgekeurd en er een stijlrichting is gekozen, gaan onze designers aan de slag om dit uit te werken tot een webdesign. Kleuren, componenten, afbeeldingen en andere elementen smelten samen tot een geheel. Natuurlijk zorgen onze designers ervoor dat jouw website zowel op desktop als op mobiel er fantastisch uitziet.

Huisstijl en logo

We ontwerpen niet alleen websites of online toepassingen, we kunnen je ook voorzien van een volledig nieuwe huisstijl of een re-design van je huidige huisstijl. Denk daarbij aan het opfrissen van bestaande elementen. Daarnaast helpen wij je met logo’s, huisstijlkleuren, fotografie en typografie. In een brand style guide bundelen we de belangrijkste elementen die leidend zijn voor alle uitingen en zorgen we voor een consistente uitstraling. Wil je ook drukwerk laten maken? Dan helpen onze designers je daar graag bij.

red pattern

Wij deden al Visual design voor: