fbpx

Remco

Peereboom

Visual designer

MEER DAN alleen EEN DESIGNER

Als visual designer ben ik naast design ook veel bezig met branding. Hierbij zorg ik ervoor dat de gehele branding van een bedrijf een geheel vormt, van logo tot slogan. Zo heb ik een hobby gemaakt van het verzamelen van bedrijven met slogans die ‘’meer dan alleen’’ gebruiken. Ondanks dat ‘’meer dan alleen’’ inhoudelijk niks zegt, hoop ik toch elke dag weer een nieuw bedrijf online te vinden met deze slogan. Ik krijg bijna wekelijks uit mijn omgeving een foto van een bedrijf toegezonden met weer dezelfde slogan. Ze weten mij inmiddels te vinden. Zo ben ik zelf dan ook meer dan alleen een designer.

Meer over mij

“Design is so simple. That’s why it’s so complicated.”

Bij Goeiezaak mag ik voor onze klanten verschillende visuele oplossingen ontwikkelen. Het designen van geheel nieuwe websites of het verbeteren van bestaande websites. Social campagnes, logo’s, huisstijlen of drukwerk deins ik ook niet voor terug.

Alles perfect aansluitend bij de gewenste uitstraling voor onze klanten en de juiste aanspreekvormen voor hun klanten. En alles met de juiste aansluiting op de technische realisatie (denk aan webbouwers of drukkers die het design gaan realiseren).

Naast mijn werk spendeer ik graag tijd met familie en vrienden en hou ik er enorm van om mensen aan het lachen te krijgen. En dat doen mijn vrienden andersom ook: zo heb ik voor mijn verjaardag een eigen magazine gekregen, de Remco, waar allemaal grappen en verhalen van de laatste jaren instaan.

Wil jij de mogelijkheden voor een nieuwe of verbeterde site ontdekken? Neem dan snel contact op!

Neem contact op
  • +

    een echte creatieveling, van kleuren tot vormen

  • +

    altijd in voor een grap als er tijd voor is

  • +

    Veel meer dan alleen een designer

Mijn geschreven artikelen

X