fbpx
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste artikelen!

SalesFeed, moet je hier iets mee?

  • Published: 24/06/2021
  • Latest update: 06/01/2023

Zou het niet fijn zijn als je wist wie je website bezoekt, wanneer ze dat doen en hoe lang die bezoeken duren, inclusief informatie over welke pagina’s ze bekijken? En wat nou als je website zich ook nog eens automatisch aanpaste aan het soort bezoeker dat op je website komt en je zeker wist wanneer je advertising campagnes ook echt jouw doelgroep bereiken? Dat kan allemaal, dankzij de software van SalesFeed!

Wat is SalesFeed?

SalesFeed levert laagdrempelige software voor leadgeneratie en conversie-optimalisatie voor B2B bedrijven. Bij SalesFeed besteden ze veel tijd aan innovatie en daardoor komen ze vaak met nieuwe toepassingen met als doel: meer rendement voor hun klanten.

SalesFeed is voor elk bedrijf, of dat nu een lokale kledingwinkel is of een multinational.

SalesFeed is voor elk bedrijf, of dat nu een lokale kledingwinkel is of een multinational. Het idee is namelijk dat iedereen gebruik moet kunnen maken van de extra informatie en inzichten die de software biedt. SalesFeed heeft de ambitie om marktleider te worden en te blijven. Dit willen ze doen door unieke en makkelijk te gebruiken toepassingen te ontwikkelen.

De functies van SalesFeed

Om je een beeld te geven van hoe de software van SalesFeed werkt, leg ik hieronder een paar functies uit.

Dashboard

In het dashboard in SalesFeed vind je kort en bondig informatie over je bezoekers van de afgelopen tijd. Hier zie je bijvoorbeeld terug hoeveel pageviews en sessies je website (per dag) heeft gehad, uit welke branche en provincie je bezoekers komen en wat je B2B score is.

salesfeed dashboard
salesfeed dashboard

Real-time zien wie jouw site bezoekt

Met SalesFeed kan je ook zien welke bedrijven op hetzelfde moment bezoeken. Dit is mogelijk door het IP-adres van de bezoeker te koppelen aan hun KVK-nummer. Omdat het om een bedrijf gaat, kan je zo gegevens achterhalen die je normaal gesproken (als het gaat om privépersonen) niet mag gebruiken, denk aan: bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats, soort branche, aantal medewerkers, naam van de directeur, website, etc.

Wanneer een belangrijke bezoeker jouw website aan het bekijken is, kan je die direct benaderen. Je ziet welke pagina’s ze net hebben bezocht en aan de hand daarvan kan je bedenken wat hun interesses zijn. Hier kan vervolgens een leuk telefoongesprek uit voortkomen.

Tags en triggers

Met de software kan je tags en triggers instellen voor alle B2B bezoekers, zoals een e-mail alert. Je kan hier voorwaarden aan verbinden om doelgericht jouw bezoek bij te houden, zoals specifieke pagina’s, de bezoekduur, het aantal sessies of een bepaalde branche. Wanneer een bezoeker aan de eisen voldoet, krijg je een mail over welke bezoeker een eventuele lead kan zijn. Vervolgens kun je aan de hand hiervan contact opnemen met de lead en hem overtuigen van jouw product of dienst.

Liquid content

Met liquid content kan je er heel makkelijk voor zorgen dat bezoekers andere content op jouw website te zien krijgen dan normaal. Daarvoor hoef je geen dingen te wijzigen aan je website of moeilijke programmeertaal te gebruiken. Liquid content kan je gebruiken om een bepaalde doelgroep aan te spreken of om ervoor te zorgen dat bezoekers nooit twee keer hetzelfde hoeven te zien op je website. Wanneer er bijvoorbeeld een doelgroep op de website komt die je meer wilt laten weten over SalesFeed, kan je deze aanpassingen maken:

Wat levert het je op

Nu je een idee hebt wat je met de software van SalesFeed kan, zal het geen verrassing voor je zijn dat het je veel kan opleveren. Hieronder zet ik de voordelen van het gebruiken van SalesFeed voor jouw bedrijf op een rijtje.

Door de software van SalesFeed is het makkelijker om van een bezoeker een lead te maken.

Meer leads, dus meer omzet

Door SalesFeed te gebruiken wordt het makkelijker om van een bezoeker een lead te maken. De software herkent namelijk wat de belangrijkste prospects en klanten zijn voor jou en geeft je een seintje wanneer ze je website bezoeken, zodat jij op jouw beurt weer contact met ze kan opnemen terwijl de interesse nog vers is. Zo heb je straks makkelijk en snel een nieuwe klant aan de haak geslagen.

Verbeter je website

De software van SalesFeed kan voorkomen dat een bezoeker twee keer dezelfde pagina ziet. Door gebruik te maken van liquid content zullen pagina’s voor bezoekers relevanter worden. Verander het thema, onderwerp of verbeter de call-to-action op basis van het gedrag van de bezoeker. Dit zorgt ervoor dat een conversie sneller is gemaakt.

Haal meer rendement uit Google Ads & LinkedIn

De software van SalesFeed herkent automatisch campagnes van Google, LinkedIn, Facebook, Instagram en nieuwsbrieven. Daarom kun je hier terugzien of je campagnes ook echt je doelgroep bereiken. Ontdek bijvoorbeeld welke branche het vaakst klikt op je advertentie, welk soort bezoeker het vaakst converteert of hoe goed je landingspagina werkt. Daarnaast kan je ook met SalesFeed unieke LinkedIn campagnes maken door zelf te bepalen welke accounts je wilt bereiken aan de hand van Account Based Campaigns.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Benieuwd wat SalesFeed kan doen voor jouw website?

De software van SalesFeed geeft je nuttige inzichten om directer en effectiever om te gaan met de bezoekers aan jouw website. Meer informatie vind je op hun website, of neem contact op met ons. Wij vertellen je graag hoe wij SalesFeed al gebruiken voor onze klanten en hoe wij de software eenvoudig kunnen introduceren voor jouw bedrijf.

Neem contact op

Meer interessante artikelen