fbpx

THE BULLDOG X GOEIEZAAK

Who let the dog out? En dan hebben we het niet over kantoorhond Bauke maar over The Bulldog!

SINDS 1975

Henk de Vries richtte in 1975 The Bulldog op met een missie:
“Ik wil een ontspannen huiskamersfeer creëren. Een plek waar mensen kunnen roken, praten en zich goed voelen.”

Hij startte met een coffeeshop aan de Oudezijds Voorburgwal, maar heeft inmiddels een imperium met wereldfaam. Maar zelfs vijftig jaar later is The Bulldog nog steeds trouw aan deze missie.

The Bulldog

De coffeeshops, hotels en bars in steden zoals, Amsterdam, Barcelona en Ibiza hebben nog steeds die gezellige huiskamersfeer. En de merchandise met de welbekende buldog vind je wereldwijd terug.

Maar naast het imperium zet The Bulldog zich al jaren in voor de minderbedeelden. Zo is er een sterke relatie met het Leger des Heils en hebben ze een passie voor zorg in de gemeenschap.

Lees hieronder wat wij van plan zijn voor de marketing van The Bulldog.

Dit gaan wij doen

NIEUWE WEBSITE

Een nieuwe website geeft The Bulldog online meer smoel en een professionele uitstraling die past bij het merk. Er is meer focus op de webshop en ruimte voor dynamische en informatieve content.

E-MAILMARKETING

E-mailmarketing is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Een nieuwe mailtemplate en gerichte campagnes dragen bij aan een sterkere merkidentiteit en meer engagement.

ADVERTISING

Google Shopping advertenties zetten de productlijn van The Bulldog online in de spotlight voor een breder publiek en helpen de webshop aan meer bezoekers en conversies.

WEBSHOP UPGRADE

Door een optimalisatie van de categorieën, productpagina's en teksten krijgt de webshop een boost. De user experience is soepel en designs passen bij het merk The Bulldog.

NIEUWE LOCATIETEKSTEN

Verse teksten voor alle locatiepagina's van The Bulldog enthousiasmeren nieuwe en vaste klanten om een bezoek te brengen, geheel in de persoonlijke en gastvrije stijl van The Bulldog.

GEAUTOMATISEERDE MAILFLOWS

Met doelgerichte geautomatiseerde mailflows zorgen we voor meer conversies en klantbinding. Webshop-flows focussen op sales, andere flows op meer klantbinding.

Wil jij ook net als THE BULLDOG bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Snel met ons aan de slag
X