fbpx

Stijn Verhagen

Trainee CRO & Advertising

logo
logo
red pattern
Stijn Verhagen

Met een achtergrond in Economische Psychologie zijn er een aantal dingen die mij enorm interesseren. Hoe gedragen mensen zich? Waarom gedragen mensen zich op die manier? En hoe kunnen we deze informatie en patronen gebruiken om te zorgen dat mensen jouw product kopen en het niet bij de concurrent halen? Ik zal aan de slag gaan om deze patronen te herkennen, oplossingen te vinden en deze oplossingen te testen om nog meer inzichten te verzamelen!

Test to learn, do not test to win. If you’re testing to learn, you will win far more than if you just test to win
- Shiva Manjunath

Daarnaast zal ik een leerproces ingaan waarin ik alles zal leren op het gebied van Advertising. Uiteindelijk zal ik dus aan de slag gaan met het trekken van klanten naar jouw website en zorgen dat de kans zo groot mogelijk is dat deze klanten jouw product kopen!

Om mijn Master Economic Psychology in Tilburg af te ronden ben ik op zoek gegaan naar een stageplek waar ik op breed gebied enorm veel kan leren van specialisten en het enorm naar mijn zin kan hebben in een gezellig team. Zo ben ik dan ook Goeiezaak tegengekomen en ik ben blij dat mij de kans is geboden stage te lopen bij zo’n mooi bedrijf. Ik heb dan ook enorm veel zin om aan de slag te gaan als Stagiair CRO & Advertising!

+

Makkelijk in de omgang

+

Kritisch

+

Leergierig