fbpx

Pieter

Buur

Stagiair UX & Visual design

Een logische website is alles

Toen ik op zoek ging naar een studie was het belangrijk dat ik er mijn creativiteit in kwijt kon. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Communication and Multimedia Design. Tijdens deze studie leerde ik van alles over het bouwen. Maar ik stak ook veel op over de visuele aspecten van webdesign, een website zo designen dat het voor iedereen duidelijk en makkelijk te begrijpen is. Uiteindelijk kwam ik erachter dat UX/UI design en visual design mij het meest liggen. Ik ben nog steeds erg blij met die keuze.

Meer over mij

“Ease of use may be invisible, but its absence sure is not” – IBM

Deze quote laat goed zien wat ik belangrijk vind in een ontwerp. Als stagiair UX- en visual design houd ik mij bezig met het verbeteren van de nog te ontwerpen of al bestaande gebruikerservaring. Uitdagingen zoals het vertalen van een ontwerpprobleem naar een design, geven mij energie.

In mijn vrije tijd sport ik graag in mijn thuisgym of ga ik hardlopen met goede muziek op. Daarnaast reis ik graag en heb ik inmiddels al een aantal grote reizen kunnen maken. Ik vind het leuk om te connecten met mensen uit verschillende culturen. Ook struin ik tweedehandswinkels af voor de beste LP’s om mijn collectie uit te breiden.

Wil jij ontdekken wat Goeiezaak voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Behulpzaam

  • +

    Creatief

  • +

    Positief

X