fbpx

Kom jij ook stage lopen bij Goeiezaak?

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Dan zit je hier goed! We verwelkomen elk half jaar een nieuwe groep aan enthousiaste stagiairs. Je komt terecht in een jong team binnen een snelgroeiend bedrijf. Iedere student is welkom om bij ons te solliciteren.

Stage

KOM BIJ ONS STAGE LOPEN!

Bij Goeiezaak zijn we altijd opzoek naar gedreven stagiairs. Ben jij iemand die van alles wilt leren over online marketing en zijn leerdoelen bij ons wilt halen? Dan zoeken wij jou. Bekijk onze stages en wie weet kan jij je bij ons ontwikkelen als echte online marketing specialist.

Wij zoeken jou

Ons team heeft veel ervaring in het begeleiden van stagiairs. Je krijgt hier de ruimte om je persoonlijke leerdoelen te ontwikkelen, zodat je deze uiteindelijk kan toepassen in de toekomst. Tijdens je stage bij Goeiezaak draag je verschillende verantwoordelijkheden, je gaat onder andere werk verrichten voor onze klanten. Daarnaast krijg je ook nog voldoende de tijd om aan je schoolopdrachten te werken.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, snelgroeiend digitaal marketingbureau in hartje Haarlem. Voor onze klanten behalen we doorlopend online rendement door data te analyseren, slim advies te geven en toffe, doelgerichte creatives te maken.

Bij Goeiezaak zijn wij allemaal collega’s van elkaar, maar zo voelt dat niet. Eigenlijk zijn we meer een soort familie. Net als elke goede familie zijn we allemaal anders, met onze eigen karakters en interesses, maar zijn we er voor elkaar als het erop aankomt. Dat zorgt voor een ontspannen, informele sfeer, met volop ruimte voor gezelligheid, creativiteit en productiviteit; de ideale basis voor zakelijk én persoonlijk succes.

SOCIAL STAGIAIR AAN HET WOORD

“Bij Goeiezaak krijg je de mogelijkheid om jezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen. Aangezien het een online marketingbureau is met veel verschillende diensten, zoals advertising en design, kan je ook van hen veel leren. Je krijgt veel leerzame taken en vragen stellen mag altijd. Het is een fijne plek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en veel van kan leren.

Binnen het team heerst er een fijne toegankelijke sfeer. Naast de gezellige borrel op vrijdag zijn er ook erg leuke uitjes. Geen dag is saai. Zeker dankzij de leuke collega’s, maar natuurlijk ook door de lieve kantoorhonden Bauke en Kiwi!

Ik ben blij dat ik hier mijn stage heb kunnen lopen. Door de vele kansen en mogelijkheden die ik heb gekregen, heb ik me veel kunnen ontwikkelen.”

SFEERIMPRESSIE

In het hartje van Haarlem is ons kantoor te vinden. Hier werken we, ontvangen we (potentiële) klanten en hebben we het samen naar ons zin. Als we niet aan het werken zijn, spelen we een potje ping-pong met elkaar en dat gaat er vaak hard aan toe. Bij ons op kantoor is het nooit een dag saai. Ben je benieuwd naar de sfeer bij ons kantoor. Vaak zegt een video meer dan duizend woorden. Kijk zelf maar!

DATA STAGIAIR AAN HET WOORD

“Mijn stage is een enorm leerzame periode geweest waar ik mezelf goed heb kunnen ontwikkelen. Bij eerdere stages kreeg ik vaak échte ‘stagiaire klusjes’, maar bij Goeiezaak is dit niet het geval. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid, hierdoor heb ik veel gave dingen mogen doen.

Ook is er de ruimte om te leren. Je krijgt genoeg begeleiding van je stagebegeleider, maar je kan ook naar al je collega’s toestappen om wat aan hen te vragen. Doordat Goeiezaak een bedrijf is met veel verschillende specialisten kan je dus een hoop leren.

Buiten de leuke werkzaamheden om is het ook enorm gezellig op kantoor. Van gezellige gesprekken tijdens de lunch tot aan karaoke avonden, er is altijd wel wat te doen.”