fbpx

MARCUS TAXI X GOEIEZAAK

Een geweldige rit naar de beste marketingactiviteiten voor Marcus Taxi

OVER MARCUS TAXI

Marcus Vervoersbedrijven biedt een scala aan diensten op het gebied van personenvervoer, waaronder individueel en groepsvervoer, shuttle-services en koeriersdiensten voor spoedzendingen van goederen en documenten. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om ervaren chauffeurs in te huren die een eigen auto voor u besturen. Bij Marcus Vervoersbedrijven staan kwaliteit en persoonlijke service centraal. Onze bedrijfsvoering wordt ondersteund door een efficiënte back-office en geavanceerde computersystemen die zorgen voor naadloze communicatie met ons wagenpark, ritadministratie en financiële afhandeling.

MARCUS TAXI X GOEIEZAAK

Marcus Taxi groeit enorm, maar heeft daar ook nieuwe chauffeurs voor nodig. Zo zijn we bij Goeiezaak aan de slag gegaan met een vacaturecampagne via verschillende social media kanalen. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van passende videobeelden en carrousels. De resultaten waren geweldig en zijn trots op de resultaten die uit deze samenwerking zijn voortgekomen.

ONZE SPECIALISMES

Social advertising

De juiste doelgroep aanspreken en prikkelen met de juiste tekst en visuals via onlineadvertenties op Instagram en Facebook.

Optimalisaties

De beste resultaten creëren door regelmatig de siteprestaties te analyseren en aan te passen waar nodig.

SEO

Het schrijven van content en optimaliseren van de website, zodat de website organisch beter vindbaar is. Dit is een lange termijn oplossing die Oogkeuring in de toekomst voordelen blijft bieden.

Wil jij ook net als MARCUS TAXI bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op
X