fbpx

ICOINIC X GOEIEZAAK

Een diepgaande & strategische online analyse voor crypto bedrijf Icoinic

OVER ICOINIC

Icoinic is een datagedreven beleggingsgroep die zich richt op crypto-activa. Binnen deze beleggingsgroep hebben zij een reeks aan alternatieve beleggingsfondsen.

Hun beleggingsproducten zijn gestructureerd als traditionele alternatieve beleggingsfondsen. Ze richten hun inspanningen en risicobeheer op het beheer van tegenpartijrisico, bewaarnemingsrisico, beleggingsrisico, compliance en operationeel risico.

ICOINIC X GOEIEZAAK

Het bedrijf is opgericht in 2017 en is gevestigd in het financiële hart van Nederland, Beursplein 5 in Amsterdam. Icoinic voorzien hun investeerders op professionele manier van de meest concurrerende crypto handel en beleggingsstrategieën. Op deze manier blijven zij hun concurrenten voor en investeerders blij.

Lees hieronder wat wij van plan zijn voor Icoinc.

Dit gaan wij doen

Strategie

De juiste strategie bepalen om de meest relevante doelgroep op een zo goed mogelijke manier aan te spreken en te bereiken.

Social Organisch

Het definiëren van het doel, de timing en de juiste social kanalen aan de hand van een strategische contentplanning om regelmatig goed presterende social media posts te creëren. 

Social advertising

De juiste doelgroep aanspreken en prikkelen met de juiste tekst en visuals via onlineadvertenties op Instagram en Facebook.

Geautomatiseerde mailflows

Met doelgerichte geautomatiseerde mailflows zorgen we voor meer conversies en klantbinding. Webshop-flows focussen op sales, andere flows op meer klantbinding.

Cro

Conversieoptimalisatie om meer conversies te halen uit het verkeer dat naar de website komt en daardoor de klantervaring online te verbeteren.

Seo

Het schrijven van content en optimaliseren van de website, zodat de website organisch beter vindbaar is. Dit is een lange termijn oplossing die Icoinic in de toekomst voordelen blijft bieden.

Wil jij ook net als ICOINIC bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op
X