fbpx

AVIAPARTNER X GOEIEZAAK

Een vliegende start voor de personeelswerving van Aviapartner

OVER AVIAPARTNER

Aviapartner is dé leider in onafhankelijke service op de landingsbaan van vliegvelden sinds 1949. Het bedrijf opereert in 37 landen, waaronder België, Frankrijk, Italië, Duitsland en Nederland. Aviapartner zorgt hier voor reserveringen en ticketing, biedt check-in services, regelt assistentie bij het boarden en regelt alles omtrent het opslaan, vervoeren, inladen en uitladen van de bagage van de passagiers. Grote kans dus dat jij wel eens met Aviapartner te maken hebt gehad!

AVIAPARTNER X GOEIEZAAK

Om het werk uit te blijven voeren met de kwaliteit die vliegvelden van Aviapartner gewend zijn heeft Aviapartner genoeg personeel nodig. Zo heeft Aviapartner rond de 6000 mensen in dienst en is het bedrijf blijvend op zoek naar nieuw personeel op het vliegveld.

Goeiezaak wil Aviapartner de vliegende start geven om personeel te werven, zodat het bedrijf er voor kan zorgen dat potentiële werknemers op de juiste werkplek op het vliegveld (be)landen.

Dit gaan wij doen

Employer branding

Om te zorgen dat vacatures worden vervuld zorgen we voor employer branding. Zo zorgen we ervoor dat werken bij Aviapartner een merk wordt in plaats van een baan.

Strategie

Een strategisch plan maken voor de website en de online kanalen om potentiële nieuwe werknemers op de best mogelijke manier te bereiken.

Webdesign

Een sprekend design voor de website maken die er top uitziet en de belangrijkste doelgroep gemakkelijk en snel de juiste informatie geeft.

Contentcreatie

Door content te creëren willen we de doelgroep zo goed mogelijk aanspreken en ervoor zorgen dat de content meer websiteverkeer binnenhaalt.

Videoproductie

Met een gave video willen we overbrengen wat Aviapartner echt doet en hoeveel je voor mensen betekent als je werkt bij Aviapartner.

Development

De website moet uiteraard gebouwd worden, hier leveren wij de ondersteuning in die nodig is. Zo zorgen we ervoor dat de website wordt opgeleverd als beloofd.

Peter Stevens Account director

Het is altijd erg indrukwekkend om bij Aviapartner te zien wat ze voor en achter de schermen allemaal voor elkaar boksen en wat voor organisatie het vergt om het vliegveld draaiend te houden.

Wil jij ook net als AVIAPARTNER bij ons portfolio horen?

Dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Snel met ons aan de slag