ACS Audiovisual laat zichzelf zien

Een dynamische website voor ACS AudiovisuaL

DE VRAAG

ACS Audiovisual wil laten zien wat ze voor hun klanten kunnen betekenen. De focus van de website moest daarom verschoven worden van, ‘dit is wie wij zijn en wat wij kunnen’ naar ‘wat kunnen wij voor jou betekenen’. De focus moet op de doelgroep liggen, waardoor er meer conversie gerealiseerd kan worden.

DE OPLOSSING

ACS Audiovisual levert verschillende diensten, daarom moet op de website snel duidelijk worden voor wie ACS Audiovisual iets kan betekenen. De website is daarom onderverdeeld in vier hoofddoelgroepen. Hierdoor kan een klant zichzelf snel herkennen. De groepen hebben allemaal een eigen een kleur en het menu verandert ook mee, zodat alles relevant blijft voor de klant. Daarnaast zijn alle showcases projectmatig gepresenteerd, dat een goed beeld geeft van de werkzaamheden van ACS Audiovisual. Alle showcases leiden richting laagdrempelig contact, waardoor de kans op conversie vergroot wordt.

HET RESULTAAT

Een dynamische website die zich aanpast aan de verschillende doelgroepen van ACS Audiovisual.

Over ACS Audiovisual

ACS faciliteert hoogwaardige audiovisuele techniek. Over de jaren zijn zij uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zowel nationale als internationale organisaties in de branche. Dit komt doordat ze flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze leveren voor iedere klant een oplossing op maat. ACS verzorgt de audiovisuele techniek voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals RAI Amsterdam, Radisson, NH Hotels, European Associaton of Urology, Rotterdam Ahoy en Hotel Okura.

Samenwerken aan jouw groei?

Graag horen we wat jouw wensen zijn. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.