fbpx

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisaties zorg je voor meer zichtbaarheid voor jouw website. Zo ben je beter zichtbaar in onder andere Google en genereer je meer organisch verkeer. Op deze manier krijg je niet alleen meer, maar ook relevantere bezoekers. Onze SEO-specialisten analyseren hoe we jouw website het best kunnen laten presteren.

Wij zorgen voor vindbare websites

Een goede SEO-tekst speelt in op vragen van potentiële klanten en probeert die zo volledig mogelijk te beantwoorden. Daarbij gaat het erom dat hij niet aanvoelt als een SEO-tekst. Wij zorgen dat bezoekers vloeiend door de tekst bewegen en een fijne leeservaring hebben.

Wij deden al SEO voor o.a.:

Jouw organische zichtbaarheid verbeteren?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*

WAT WIJ DOEN

Ten eerste voeren wij een SEO-analyse uit. Hier kunnen we uithalen hoe je website presteert en wat er beter kan. Hierbij letten we onder andere op het vinden van de juiste zoektermen en de expertise en autoriteit van de website en auteur. We kijken naar de grootste kansen voor jouw website. Daarna stellen we een lange termijn strategie op om jouw website optimaal vindbaar te maken.

Lukas Ter Poorten Online marketing manager

Het is belangrijk dat jouw doelgroep op jouw website terecht komt. Wij zorgen dat jouw website goed vindbaar is.

De basisvoorwaarden

Google stelt een aantal eisen aan jouw website voordat hij getoond wordt. Dit zijn zaken als laadsnelheid, URL-structuur, linkstructuur en het gebruik van redirects. Ook is het belangrijk dat jouw website gebruiksvriendelijk is. Wij kunnen onderzoeken hoe goed jouw website het doet.

Linkbuilding

Externe links naar jouw website zijn voor Google een belangrijke indicator van de waarde ervan. Relevantere links zijn hierbij erg waardevol. Daar zorgen wij voor door relevante content te schrijven, waar andere sites en blogs weer naar linken.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek geeft jou inzicht in de relevantste termen. Dit is belangrijk omdat Google hierop scant. Door jouw hoofdzoekwoord en ondersteunende termen goed naar voren te laten komen, zorgen wij voor een betere vindbaarheid voor jouw site.

SEO-content schrijven

Content schrijven is de laatste stap die meestal bij SEO komt kijken. Het zoekwoordonderzoek gebruiken wij hiervoor als gids. Tijdens het schrijven kijken we ook naar jouw concurrentie. Zo bundelen we alles voor ijzersterke content die jouw bezoekers aanstuurt om verder door de site te klikken.

Ja, ik wil de juiste mensen bereiken

ONZE SPECIALISTEN

X