Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer organisch en relevant verkeer
naar je site

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, is het proces van het optimaliseren van je website op het gebied van techniek, content en autoriteit. Zit je op alle onderdelen goed? Dan wordt jouw resultaat hoger getoond in de zoekresultaten en kunnen potentiële klanten jou makkelijk vinden. Het gevolg is meer website verkeer, leads en conversies. 

Wij richten ons niet op een van de onderdelen, maar kijken naar alle aspecten. Door middel van een data-onderzoek vormen we een strategie die aansluit op de aanwezige kansen en de doelstellingen van jouw organisatie.

Lange termijn relevant verkeer naar je website

Zichtbaar op termen waarop je doelgroep zoekt

Je betaalt voor de investering in SEO, niet voor verkeer

Effectief en duurzaam

Wat wij doen

Technische optimalisatie

Traditioneel gezien werd technische SEO gezien als het optimaliseren voor je website zodat deze goed zichtbaar is voor Google en opgenomen wordt in de zoekresultaten. Tegenwoordig wordt het echter ook gebruikt om te refereren naar het technische proces om de zichtbaarheid te verhogen. Wij helpen je met sitemaps, het optimaliseren van metatags, JavaScript indexatie, intern linken en het onderzoeken van de juiste zoekwoorden.

Content optimalisatie

Je content is niks waard als klanten jou niet kunnen vinden op de termen waarop ze jou zoeken. Daarom is het essentieel om je content te optimaliseren. We onderzoeken welke kansen er zijn om je bestaande content te optimaliseren, zodat deze beter vindbaar worden in de zoekmachines. Daarnaast kijken we welke kansen er zijn om nieuwe content te schrijven welke goed kan scoren in de zoekmachines.

Autoriteit optimalisatie

Als je website geoptimaliseerd is op technisch en content vlak, dan gaan we werken aan je autoriteit op drie verschillende facetten: domeinautoriteit, pagina-autoriteit en linkautoriteit. Door aan deze drie dingen te werken, wordt jouw autoriteit hoger en zal Google je website dan ook hoger waarderen. 

Meer online website verkeer en kaartenverkoop voor Madame Tussauds en Amsterdam Dungeon 

Ontdek hoe we voor Madame Tussauds en Amsterdam Dungenon de online verkoop verhoogden met cijfers van 4% en 18% boven het target door een mix van SEO, Social Media en SEA in te zetten. 

Nieuwe lucratieve locaties voor GaragePark bepalen aan de hand van online data

Door middel van uitgebreide keywordanalyse en slim gebruik van online data, wisten we voor GaragePark een ‘top vijf’ van steden in Nederland te identificeren om nieuwe vestigingen te openen. 

"Door samen te werken met Goeiezaak.com steeg het organisch verkeer in het afgelopen jaar met 67%. Bezoekers bleven gemiddeld 12 minuten op de website, een goede indicatie van betrokken website bezoekers. Het conversiepercentage liegt er dan ook niet om, die steeg vanuit organisch verkeer met 22% in 2019. Het aantal transacties uit organisch verkeer is zelfs verdubbeld. Kortom, we zijn enorm tevreden. Blijf zo doorgaan!" - 

Garagepark

Onze specialist

‘Bij Goeiezaak.com word ik vrij gelaten zodat ik zelf creatieve oplossingen kan bedenken voor klanten.’

Lukas, SEO specialist

'Een goede SEO-aanpak begint bij een sterke strategie'

Een goede SEO-aanpak begint bij een sterke strategie. Laat je niet verleiden door praatjes over posities die je zal behalen. Dat kan geen bureau je garanderen. Wat wij wel garanderen, is dat we het onderste uit de kan halen met de middelen die voor handen zijn.

Wij deden al SEO voor:

Wil je ook goeie SEO?

Neem contact op met Colin. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.

E |  colin@goeiezaak.com

T |  +31 6 48 402 973