Online traffic

Zonder bezoekers is een website waardeloos. Door de (mogelijke) vragen van (potentiële) bezoekers te beantwoorden op de website, genereren we online traffic. Anders dan andere media zendt een website geen informatie uit, maar heeft hij tot doel mensen naar zijn informatie toe te trekken. En dan moet die informatie bruikbaar, helder en toegankelijk zijn. Wij zorgen voor de juiste informatie op de juiste plek, en helpen waar nodig de consument een handje om de website te vinden.

SEO copywriting, SEA, linkbuilding en social media

Er zijn talloze manieren om potentiële bezoekers een zetje in de juiste richting te geven. Allereerst is het zaak je website hoog te laten ranken, zodat hij bij een zoektocht op Google goed gevonden wordt. We zetten hiervoor diverse vormen van zoekmachineoptimalisatie – ofwel SEO – in.

Hoe meer er op en rondom een website gebeurt, hoe beter. Continue optimalisatie is daarom van groot belang. Blijf de doelgroep opzoeken en interesseren voor jouw merk of product via verschillende kanalen en methoden; zoals SEA, social media, e-mailmarketing en linkbuilding.

Het resultaat van het genereren van traffic

Wil je weten hoe wij voor meer online traffic kunnen zorgen?

Verschillende stappen in de trafficfase

Marketing

Alles draait bij marketing om het op de juiste manier aanbieden van je product of dienst aan je doelgroep. Dankzij internet zijn er oneindig veel mogelijkheden en kanalen die dit mogelijk maken. Des te belangrijker is het om hieruit de meest effectieve mix samen te stellen, waarbij elementen als SEO copywriting, linkbuilding, SEA en display marketing elkaar versterken.

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Ze spelen dan ook een belangrijke rol bij het benaderen en overtuigen van onze doelgroepen. Ze vormen in veel gevallen een eerste contactmoment met de consument en triggeren hem of haar in de richting van jouw verhaal: jouw website.

E-mailmarketing

Is een website een typisch ‘pullmedium’, dat consumenten naar zich toe lokt, e-mailmarketing is het tegenovergestelde. Hierbij zend je jouw boodschap heel doelgericht uit naar een specifieke doelgroep. De ideale gelegenheid om je doelgroep te laten zien wie je bent en wat ze aan je kan hebben, én waarom ze je niet mag missen.

Benieuwd hoe de volgende stap aansluit?