fbpx
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste artikelen!

Lukas ter Poorten

Online marketing manager

logo
logo
red pattern
Lukas ter Poorten

What about me?

Na mijn studie Fotografie aan de Fotoacademie kon ik goed foto’s maken, maar mijzelf niet zo goed verkopen. Ik wist dat online marketing de manier was om meer klanten binnen te halen, maar had hier geen verstand van. De oplossing was voor mij een studie Commerciële Economie. Een beslissing waar ik geen moment spijt van gehad heb. Ik kan nu mijn kennis over beeld inzetten voor conversieoptimalisatie en doe dus precies waar ik goed in ben.

[update 6 feb 2020]: Gister heb ik mijn scriptie over SEO ranking factoren ingeleverd. Ik heb er een 9 voor gekregen!

Sinds anderhalf jaar ben ik ook bezig met mijn eigen blogs te laten groeien. Ik heb een website over auto reparatie en een over motor reparatie. Zelfs mijn vriendin heb ik aan het bloggen gekregen. Haar website over je huis schoonmaken heeft inmiddels 60.000 bezoekers per maand (sept. 2021). Niet slecht voor een blog dat aan de keukentafel in de avonduurtjes geschreven is lijkt me 😉

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Bij Goeiezaak.com word ik vrij gelaten zodat ik zelf creatieve oplossingen kan bedenken voor klanten. Ik kan al mijn kwaliteiten in mijn werk kwijt en doe het dan ook met plezier. Dit is terug te zien in de campagnes, pagina’s en beelden die ik maak.

Daarbij ondersteun ik een van de klant teams hier bij Goeiezaak. Ik heb contact met onze klanten en denk samen met hen na over de overkoepelende online marketing strategie. De specialisten leveren vervolgens hun bijdrage aan de overkoepelende strategie.


+

Creatief

+

SEO nerd

+

Tech savvy