fbpx
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste artikelen!

Lukas ter Poorten

Online marketing manager

logo
logo
red pattern
Lukas ter Poorten

What about me?

Na mijn studie Fotografie aan de Fotoacademie kon ik goed foto’s maken, maar mijzelf niet zo goed verkopen. Ik wist dat online marketing de manier was om meer klanten binnen te halen, maar had hier geen verstand van. De oplossing was voor mij een studie Commerciële Economie. Een beslissing waar ik geen moment spijt van gehad heb. Ik kan nu mijn kennis over beeld inzetten voor conversieoptimalisatie en doe dus precies waar ik goed in ben.

Na een aantal jaar als SEO specialist een bijdrage geleverd te hebben voor onze klanten heb ik de stap gezet naar online marketing manager. Ik ben dus verantwoordelijk voor het succes van jou online marketing als klant bij goeiezaak.com. Ik enthousiasmeer je graag, ben de sparringspartner bij online marketing vraagstukken en help online kansen inzichtelijk te krijgen. Dat doe ik vanuit mijn SEO achtergrond maar ook vanuit de ervaring die ik heb opgedaan bij het bouwen van een hele hoop eigen websites.

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Bij Goeiezaak.com word ik vrij gelaten zodat ik zelf creatieve oplossingen kan bedenken voor klanten. Ik kan al mijn kwaliteiten in mijn werk kwijt en doe het dan ook met plezier. Dit is terug te zien in de campagnes, pagina’s en beelden die ik maak.

Daarbij ondersteun ik een van de klant teams hier bij Goeiezaak. Ik heb contact met onze klanten en denk samen met hen na over de overkoepelende online marketing strategie. De specialisten leveren vervolgens hun bijdrage aan de overkoepelende strategie.


+

Creatief

+

SEO nerd

+

Tech savvy