fbpx

Lukas

ter Poorten

Online marketing manager

OUD MEDEWERKER

Een verkoper dankzij fotografie

Na mijn studie Fotografie aan de Fotoacademie kon ik goed foto’s maken, maar mijzelf niet zo goed verkopen. Ik wist dat online marketing de manier was om meer klanten binnen te halen, maar had hier geen verstand van. De oplossing was voor mij een studie Commerciële Economie.

Meer over mij

“Alles wat je aandacht geeft, groeit.”

Door mijn opleiding en praktische ervaring met fotografie en webshops kan ik mijn kennis over beeld inzetten voor conversieoptimalisatie en doe dus precies waar ik goed in ben. Na een aantal jaar als SEO specialist een bijdrage geleverd te hebben voor onze klanten heb ik de stap gezet naar online marketing manager. Ik ben dus verantwoordelijk voor het succes van jou online marketing als klant bij goeiezaak.com.

Ik enthousiasmeer je graag, ben de sparringspartner bij online marketing vraagstukken en help online kansen inzichtelijk te krijgen. Dat doe ik vanuit mijn SEO achtergrond maar ook vanuit de ervaring die ik heb opgedaan bij het bouwen van een hele hoop eigen websites.

Daarbij ondersteun ik een van de klant teams hier bij Goeiezaak. Ik heb contact met onze klanten en denk samen met hen na over de overkoepelende online marketing strategie. De specialisten leveren vervolgens hun bijdrage aan de overkoepelende strategie.

Wil jij samen met mij nadenken over de beste online marketing strategie voor jou? Neem dan snel contact op!

Neem contact op
  • +

    SEO nerd

  • +

    creativiteit in woorden en beelden

  • +

    tech savvy

Mijn geschreven artikelen

X