fbpx

Probleem, oplossen, probleem, oplossen

Bij Goeiezaak vervul ik een rol als Frontend Developer. Ik ben hier terecht gekomen na een korte stage en dit beviel zo goed van beide kanten dat ik bij Goeiezaak mocht blijven werken. Ik ben vooral bezig met het developen van aanpassingen aan websites en ik bied ondersteuning bij werkzaamheden rond de hosting van websites. Zo leer ik elke dag wel iets nieuws.

Meer over mij

“Every great developer you know got there by solving problems they were unqualified to solve until they actually did it.” – Patrick McKenzie

Deze quote is voor mij relevant, omdat ik in mijn werk vaak dingen moet maken op manieren die voor mij nog onbekend zijn, maar door er mee aan de slag te gaan en dingen over op te zoeken leer je nieuwe manieren en oplossingen waarmee je problemen dus wel kunt oplossen die je eerst nog niet kon oplossen.

Naast mijn werkzaamheden bij Goeiezaak spendeer ik graag tijd met familie en vrienden. Daarnaast ben ik al van jongs af aan op de tennisbanen te vinden. Ook speel ik graag race games op de bank met mijn vriend, zo kan ik thuis lekker ontspannen en mijn gedachten helemaal uit zetten.

Wil jij met Goeiezaak jouw online kansen ontdekken? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Een echte doorzetter

  • +

    altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen

  • +

    DIRECT & EERLIJK

X