fbpx

Lisa

van der Laan

Visual designer

Van developer naar designer

Met mijn technische achtergrond als front-end developer en creatieve koppie mag ik toffe websites ontwerpen voor onze klanten. Naast het ontwerpen geef ik klanten de eerste lessen op het gebied van WordPress. En bied ik hen structuur en hulp als het gaat om het inrichten van hun net gebouwde website.

Meer over mij

“If you lack the motivation to make an important change in life, do something – anything, really – and then harness the reaction to that action as a way to begin motivation.” – Mark Manson

Deze quote van Mark Manson uit zijn boek Subtle Art of Not Giving a Fuck houd ik altijd in mijn achterhoofd. Want als je iets graag wilt in je leven, dan moet je het gewoon doen. Die eerste stap zetten, dan komt de rest vanzelf. Of niet. Maar dan heb je het wel geprobeerd. Zo heb ik ooit de stap gezet om naast mijn werk, als vrijwilliger bij de Dierenambulance in Amsterdam aan de slag te gaan, te stoppen met mezelf om te scholen tot developer en te doen waar ik echt gelukkig van werd: Een baan zoeken als designer.

Bij Goeiezaak maak ik creatieve en praktische designs voor onze klanten. Wil jij ook een website die perfect past bij de identiteit van jouw bedrijf? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Een AANPAKKER in hart en nieren

  • +

    een echte DIERENVRIEND

  • +

    altijd DIRECT & EERLIJK

Mijn geschreven artikelen

X