fbpx

Overzichtelijk maken en versimpelen, simpel toch?

Tijdens mijn opleiding InterActieveMedia in Amsterdam heb ik de richting van UX en Design gekozen. Voorheen deed ik ook meer design, maar bij Goeiezaak kan ik mij nu meer focussen op het stuk UX en CRO, wat ik een stuk leuker vind. Als ik iets binnen mijn UX rol heb geleerd, dan is het dat is het dat het helemaal niet zo simpel is om dingen simpel te maken.

Meer over mij

“Perfection is achieved not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.” – Antoine de Saint-Exupéry

Een van de moeilijkste dingen is om iets simpel en duidelijk te maken, zonder dat je daarbij een heleboel moet uitleggen. Dit bereiken is vrijwel altijd het doel van de designs die ik maak. Het is dan ook enorm gaaf als dit lukt.

In mijn vrije tijd kan je mij vinden in het zwembad, waar ik fanatiek aan waterpolo doe of te vinden ben op een surfboard als er golven te vinden zijn op het strand. Daarnaast ben ik altijd wel creatief bezig, tijdens wandelingen met foto’s maken en op de bank tijdens het maken van tekeningen.

Bij Goeiezaak heb ik een werkplek gevonden waar ook na oplevering enorm veel aandacht uitgaat naar de website. Het is namelijk na oplevering enorm belangrijk dat de website goed verzorgd wordt. Ben jij benieuwd wat Goeiezaak voor jouw website kan betekenen? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Altijd bezig met iets creatiefs

  • +

    georganiseerd, zo maak je het voor jezelf simpel

  • +

    enthousiast over geslaagde projecten en oplossingen

X