fbpx

Dewi

Verkooij

Stagiaire UX & Visual design

gewoon lekker mezelf

Omdat ik vind dat je altijd een beetje anders moet zijn dan standaard, gewoon lekker jezelf. Doen wat jij leuk vindt en waar jij blij van wordt, en vooral niet bang zijn wat anderen daarvan vinden.

Meer over mij

“Soms bold en soms italic, maar nooit regular”

Ik zit in het vierde jaar van mijn opleiding, Communication and Multimedia Design. Ik focus me op school vooral op Visual Design, maar wilde tijdens deze stage ook meer leren over UX Design. Deze combinatie vind ik dus erg leuk. Ook vind ik het fijn dat ik zo veel verschillende dingen kan doen, geen dag is hetzelfde.

Naast mijn stage ben ik een echte sneaker verzamelaar. Dit is een uit de hand gelopen hobby waar ik stiekem al veel te veel geld aan heb uitgegeven. Het meest blij ben ik met mijn ‘Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon’, het was een droom toen ik die eindelijk in handen had.

Daarnaast heb ik een minor fotografie gedaan waar ik mijn passie voor fotograferen heb ontdekt. Inmiddels fotografeer ik analoog, het hele idee dat je maar één kans hebt om een goede foto te maken zorgt ervoor dat je veel meer je best gaat doen en beter nadenkt over hoe je de foto neemt.

Wil jij weten wat Goeiezaak voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

Neem contact op
  • +

    Probleemoplossend vermogen

  • +

    pietje precies tot in de puntjes

  • +

    weet precies waar de ben & jerrys ligt in de winkel

X