fbpx

MARKETING VANUIT EEN ONDERGRONDSE GARAGE

Mijn liefde voor marketing begon in een ondergrondse garage in Australië, waar ik onze tiendehands auto – Harry – probeerde te verkopen na een reis van zes maanden. De uitdaging: de auto was lelijk van buiten, maar motorisch een kanjer. Potentiële kopers gaven Harry geen tweede blik, laat staan een testritje. Met een creatieve aanpak en goede boodschap was hij toch snel verkocht.

MEER OVER MIJ

“Strategy is a fancy word for coming up with a long-term plan and putting it into action. The essence is choosing what not to do. If you decide to go right, you cannot go left at the same time.”

Als Chief Operating Officer houdt ik mij bezig met het dagelijkse beleid, de structuur en processen van ons mooie bureau. Daarnaast treed ik nog regelmatig op als Strateeg, met name bij realisatie trajecten, omdat ik daar ook gewoon heel erg blij van wordt. En dat is nou juist wat ik zo leuk vind, geen dag is hetzelfde.

Naast mijn werkzaamheden bij Goeiezaak spendeer ik graag tijd met mijn beste maatje Bauke, die toevallig ook bij Goeiezaak werkt als Happiness manager. Zo neem ik Bauke regelmatig mee naar kantoor waar hij elke dag voor blijheid en vrolijkheid zorgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Goeiezaak? Neem contact op!

Neem contact op
  • +

    Alles voor een goede structuur

  • +

    nieuwsgierig en strategisch

  • +

    Open en een tikkeltje direct

X