Anne Kuiper

Strateeg & operationeel manager

logo
logo
red pattern
Anne Kuiper

What about me?

Mijn liefde voor marketing begon in een ondergrondse garage in Australië, waar ik onze tiendehands auto – Harry – probeerde te verkopen na een reis van zes maanden. De uitdaging: de auto was lelijk van buiten, maar motorisch een kanjer. Potentiële kopers gaven Harry geen tweede blik, laat staan een testritje. Met een creatieve aanpak en goede boodschap was hij toch snel verkocht.

Strategy is a fancy word for coming up with a long-term plan and putting it into action. The essence is choosing what not to do. If you decide to go right, you cannot go left at the same time

Bij Goeiezaak heb ik verschillende petten op. Mijn voornaamste rol is Operationeel Manager, waar de focus ligt op het verbeteren van structuur en processen. Daarnaast treed ik nog regelmatig op als Strateeg, met name bij realisatie trajecten, omdat daar mijn ervaring en passie ligt. En dat is nou juist wat ik zo leuk vind, geen dag is hetzelfde. Behalve dan dat mijn maatje Bauke mee naar kantoor mag en zorgt voor de blijheid en vrolijkheid.

+

Open, eerlijk en tikkeltje direct

+

Nieuwsgierig en strategisch

+

Structuur aanbrengen