fbpx

Alina Krekelberg

Trainee UX-design & Data

logo
logo
red pattern
Alina Krekelberg

What about me?

Een paar jaar geleden wist ik het nog niet, maar toen had ik al affiniteit met marketing. Toentertijd vond ik het allerleukste om mijn familie/vrienden rond te leiden door de steden waar ik gewoond heb of om te vertellen over de bestemmingen waar ik naartoe gereisd ben. Als gevolg van mijn rondleidingen en verhalen kreeg ik vaak de opmerking: wat word ik toch enthousiast van jouw passievolle manier van vertellen en overtuigen! Als ik nu terugdenk zijn dat mijn eerste “touchpoints”/raakvlakken geweest met de marketingwereld.

Voordat ik zelf door had dat marketing mijn toekomst is, heb ik gekozen voor een studie in de horeca en toerisme branche.Tijdens deze studies heb ik de kans gekregen om te mogen proeven van vele verschillende vakgebieden. Meerdere malen ben ik dan ook in contact gekomen met de online (marketing) wereld en elke keer werd mijn interesse weer opnieuw gewekt. Met zowel deze basiskennis als de drive om mezelf te blijven ontwikkelen heb ik ervoor gekozen om tijdens mijn huidige studie extra werkervaring op te doen. Tijdens mijn zoektocht naar de juiste bijbaan/traineeship heb ik gesolliciteerd naar vele verschillende soorten functies in diverse sectoren. Echter, na het gesprek met Maarten wist ik het zeker, hier wil ik werken!  De komende periode ga ik als trainee bij Goeiezaak aan de slag om zowel data als UX vraagstukken van klanten te beantwoorden en om natuurlijk zoveel mogelijk te leren!

Blijf niet altijd binnen je comfortzone, maar ga het avontuur aan
- Alina

Buiten de kantooruren houd ik me graag bezig met het plannen van mijn volgende reis naar een mooie bestemming. Bovendien ben ik vaak in de keuken te vinden om met de gekste ingrediënten de lekkerste combinaties te maken. Natuurlijk kan een borreltje met vrienden en een wandeling met de hond niet uitblijven.

+

Leergierig

+

Doorzetter

+

Avontuurlijk