Online Adverteren

De juiste mensen bereiken op
het juiste moment

Online adverteren is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken en snel meer websiteverkeer te realiseren. Mensen spenderen enorm veel tijd online. Wij onderzoeken waar ze zich bevinden, hoe ze benaderd willen worden en welke boodschap daar het beste bij past om jouw doelstellingen te behalen.

Snel relevant verkeer naar je website

Zichtbaar op termen waarop je doelgroep zoekt

Benader websitebezoekers opnieuw

Effectief en schaalbaar

Wat wij doen

Online adverteren kan op vele verschillende kanalen. Wij onderzoeken eerst welke kanalen hierbij het beste passen, afhankelijk van de doelgroepen die je wenst aan te spreken, de doelstelling die je wilt behalen en het budget. Online adverteren kunnen we onderverdelen in drie verschillende onderdelen: zoekmachine adverteren, display adverteren en social adverteren.

Zoekmachine adverteren

Mensen zoeken al naar oplossingen zoals die van jou, door middel van zoekwoorden, op zoekmachines zoals Google en Bing.  Als ze zoeken op jouw product of service, kun je jouw advertentie zichtbaar maken op deze termen.  Zoekmachine verkeer is vaak zeer relevant om deze reden. Het is een manier van “pull” marketing. Je biedt mensen wat ze nodig hebben, op het moment dat zij er naar op zoek zijn.

Display adverteren

Door middel van display advertising kun je jouw zichtbaarheid enorm vergroten, door gebruik te maken van het enorme netwerk van websites waarop je jouw advertentie kunt laten zien, in de vorm van banners en tekst advertenties. Hiermee kun je jouw merkbekendheid  vergroten en top-of-mind blijven bij de doelgroep in de verschillende fases van de customer journey. 

Ook kunnen we display marketing inzetten als voertuig voor remarketing, een manier om website bezoekers opnieuw te benaderen. Denk aan specifieke producten, trainingen of services laten zien die ze eerder hebben bekeken.

Optimaliseren

Online adverteren is een circulair proces van opzetten, analyseren en optimaliseren. Onze advertising specialisten weten precies naar welke metrics ze moeten kijken en hoe ze effectief kunnen bijsturen op basis van de resultaten. We hebben regelmatig contact om je te voorzien van updates en we  sparren samen  om elkaar scherp te houden en het onderste uit de online kan te halen. 

Wij deden al online advertising voor:

Onze specialisten

Cathy, Online marketeer

Jennifer, Online marketeer

Dewi, Online marketeer

'Wij zorgen voor succesvolle campagnes'

Winstgevend online adverteren begint bij een goede aanpak. Voorkom dat je advertentiebudget verspild raakt aan campagnes die de plank volledig misslaan. Wij zorgen ervoor dat de doelgroep, strategie en doelstellingen glashelder worden. Dit vertaald zich naar campagnes die succesvol zijn en meetbaar resultaat voor jouw onderneming opleveren.

Wil je gebruik maken van onze diensten?

Neem contact op met Colin. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.

E |  colin@goeiezaak.com

T |  +31 6 48 402 973