(Web)design

Maak een goede eerste indruk

Een goede eerste indruk maak je met een mooie website. Wij gaan altijd voor liefde op het eerste gezicht. Een website is je online visitekaartje van je bedrijf en daarom is het van groot belang dat deze uitstraalt wie jij bent en wat jij doet. Maar daarnaast is functionaliteit is minstens zo belangrijk. Onze UX-designers en webdesigners werken dan ook nauw samen om tot een prachtig én functioneel ontwerp te komen. Wij zorgen ervoor dat je indruk maakt. 

Je maakt een goede eerste indruk 

Legt de focus op de juiste boodschap 

Zorgt voor een functioneel design

Zorgt voor de juiste uitstraling 

Oog professioneel 

Maakt je branding compleet

Zorgt voor herkenning

Wat wij doen

Stylescapes

Wanneer wij voor jouw websitedesign aan de slag gaan maken onze designers eerst stylescapes. Dit zijn eigenlijk een soort moodboards met kleuren, typografie, patronen en illustraties of afbeeldingen. Zo krijg je een indruk van de ideeën voor jouw website en kan jij kiezen welke uitstraling en stijl je het beste bij je bedrijf vindt passen. De gekozen stylescape werken we uit tot een aantrekkelijke website. 

Wireframes

Meestal begint ons design met een aantal wireframes. Dit zijn functionele schetsen van de website, waarop te zien is waar alles moet komen te staan. Deze wireframes worden gemaakt door onze UX-designer en zijn erg belangrijk omdat hij precies weet waar jouw call-to-action moet komen te staan voor de meeste conversie. Onze designers gebruiken de wireframes als skelet van de website en werken de schetsen uit tot een mooi design.

Mobile first & desktop

We nemen telefoons altijd als uitgangspunt voor het design, we ontwerpen mobile first dus. Dit is tegenwoordig een must als je een nieuwe website wilt laten ontwikkelen. Maar natuurlijk zorgen we er ook voor dat de designs ontworpen worden voor desktop. Op deze manier heb je altijd een goed ogende en werkende website op mobiel en op desktop.

Huisstijl & Logo

We ontwerpen niet alleen websites of apps, we kunnen je ook voorzien van een volledig nieuwe huisstijl of een re-design van je huidige huisstijl. Denk aan logo’s, nieuwsbrieven, huisstijlkleuren en typografie. Wil je hiervoor ook wat drukwerk laten maken? Dan helpen onze designers je graag. Ze ontwerpen net zo makkelijk een folder voor op jouw balie als een online website. 

Wij deden al webdesign voor:

Onze specialisten

Remco, Designer

Lisa, Designer

'Laat zien wie je bent'

Een website is je eerste indruk en die kan je nooit overdoen. Daarom is een professioneel ogende website van groot belang. Je moet opvallende tussen honderden concurrenten en je wilt geen potentiële klanten verliezen vanwege een website die niets uitstraalt, die niet functioneert en die niet laat zien wie jij bent.

Wil je gebruik maken van onze diensten?

Neem contact op met Colin. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.

E |  colin@goeiezaak.com

T |  +31 6 48 402 973