Content creatie

Creëer relevante content voor meer conversies

Content is king, en daarom zorgen wij ervoor dat we content maken dat bij blijft, opvalt en impact maakt. Onze designers, copywriters en marketeers bedenken samen creatieve concepten, content dat klanten aantrekt, boeit en bindt. Up-to-date content en relevante informatie voor de doelgroep is hierbij het belangrijkst. Wij zorgen ervoor dat de content die we maken, antwoord geeft op de vragen van jouw doelgroep.

Met de juiste content, groei je organisch

Content creatie is duurzaam

Je website komt hoger in Google

Content creatie heeft ruimte voor creativiteit

Content kan op alle kanalen

Je werkt aan Thought Leadership

Wat wij doen:

Organische content creatie

Vaak begint een strategie voor content creatie bij onze SEO-specialist. Content is een van de pijlers van SEO en door middel van een keyword-onderzoek kunnen we zien naar welke onderwerpen de doelgroep veel zoekt. Over die onderwerpen wil je content maken. Dit is organische content. Vaak uit deze vorm van content creatie zich in blogposts, white papers, interviews en andere artikelen. Deze vorm van content is erg belangrijk, want het zorgt ervoor dat jij hoger komt te staan in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. 

Content creatie voor advertising

Tussen alle andere advertenties wil jij opvallen met jouw merk en product. Content creatie voor campagnes is dan ook onmisbaar. Onze designers en copywriters werken nauw samen om tot een resultaat te komen dat de doelgroep aanspreekt. Opvallend beeld en overtuigende teksten, voor een pakkende advertentie. Deze vorm van content creatie bestaat vaak uit een statische afbeelding, een serie afbeeldingen of een video in combinatie met copy.

Doelgroep centraal bij content creatie

Bij content creatie draait het om de juiste content maken op het juiste moment voor de doelgroep. Met de content wil je antwoord geven op vragen van je klant, je wilt ze inspireren en adviseren. Daarom creëren we content meestal voor verschillende fases in de customer journey, zodat de content naadloos aansluit bij jouw klant.

Hoe Goeiezaak.com een kennisleider maakte van Accenture

Voor Accenture creëerden wij een rol als kennisleider, door hun nieuwe platform Accenture Insights een sterke rol te laten spelen in het vergroten van het netwerk. We deden dit door het optimaliseren van de conversie en een handboek aan te leveren zodat er SEO-sterke content gecreëerd kon worden. Het resultaat hiervan is te zien aan de organische vindbaarheid, het aantal pageviews en de gemiddelde tijd per sessie. Inmiddels wordt Accenture NL, boven gemiddeld gewaardeerd op het gebied van kennisleiderschap. 

Wij deden al content creatie voor:

Onze specialisten

Paulien, Social media marketeer & content creator

Erik, Copywriter

Jasper, Copywriter

'Wil je geld verdienen, dan draait het om inhoud'

Content is king, is een uitspraak van Bill Gates in 1996 en ondanks dat dat een uitspraak van meer dan twintig jaar oud is, is hij nog steeds relevant. Wil je geld verdienen, dan draait het om inhoud. Met een gedegen contentstrategie, goede content creatie en de inzet van contentmarketing zorg je voor meer conversies. En met een nieuwbrief eens per jaar of af en toe een blogje red je het niet meer op het internet vol moordende concurrentie. 

Wil je gebruik maken van onze diensten?

Neem contact op met Colin. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.