Specialismes

ONLINE
ADVERTEREN

Online adverteren is meer dan advertenties op Google. Wij adviseren je welke kanalen voor jou het meest relevant zijn. Vervolgens koppelen we dit aan de juiste boodschap, op het juiste moment. Krijg meer verkeer, leads en conversies. 

social media marketing (smm)

Of je nu véél mensen wilt bereiken in een kort tijdsbestek of juist een selecte groep op een specifiek moment, met social media marketing kan het. Bereik jouw doelgroep met content die hen aanspreekt, waar zij zich online bevinden. 

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Verhoog de vindbaarheid van je website in de zoekmachines op de belangrijkste zoekwoorden die gerelateerd zijn aan je producten of dienstverlening. SEO bestaat uit: techniek, content en autoriteit.

Conversie optimalisatie (cro)

Meer conversies met hetzelfde aantal website bezoekers? Dat is wat conversieoptimalisatie voor jouw bedrijf kan betekenen. We analyseren je website, identificeren verbeterpunten en optimaliseren deze om het maximale eruit te halen.

CONTENT
CREATIE

Laat alles op je website staan, behalve de woorden. De overtuigingskracht valt spontaan weg. Goede content is dan ook onmisbaar. Zowel om te overtuigen als om te informeren. Daar helpen we jou graag bij.

DESIGN

Een website krijgt pas écht een unieke identiteit met een maatwerk design die perfect aansluit op jouw huisstijl. Onze designers ontdekken samen met jou wat je online wil uitstralen.User ExperiencE (UX) Design

De nummer één regel van gebruiksvriendelijkheid voor websites is: zorg dat ik niet hoef na te denken. Dat is waar het bij UX Design om gaat; het bedenken van een logische flow, waardoor bezoekers een fijne ervaring hebben.

Technische optimalisatie en realisatie

Ga je samenwerken met Goeiezaak, dan nemen we alles onder de loep: ook je website. We bekijken hoe je huidige website technisch geoptimaliseerd kan worden, zodat hij optimaal presteert. Is het tijd voor een nieuwe website? Ook dan helpen we je graag, van advies en copy, tot design en ontwikkeling.

HOSTING

Jouw website als klant laten hosten bij Goeiezaak? Dan profiteer je van voordelen zoals onbeperkt website verkeer van en naar je site. 

DATA-ONDERZOEK

Door middel van een data-onderzoek ontdekken we precies wat ervoor nodig is om jouw marketingdoelstellingen te bereiken, wat de uitdagingen zijn, waar de kansen liggen en hoe we deze gaan benutten.

Samenwerken aan jouw groei?

Graag horen we wat jouw wensen zijn. Dat kan per mail, telefoon of gewoon face to face.