fbpx

Social media marketing

Social media is dé plek om in contact te komen met jouw doelgroep. Dit kost wel tijd en aandacht. Als je dit niet investeert, bereik je uiteindelijk niet veel. Benieuwd hoe jij top of mind blijft bij jouw doelgroep? Onze social media specialisten maken slim gebruik van alle gegevens van jouw doelgroep op een creatieve en effectieve manier.

Wij halen meer uit jouw social media

Social media zijn bij veel ondernemers een ondergeschoven kindje. Vaak wordt een jonge medewerker of stagiair opgetrommeld om af en toe iets te posten. Het gevolg is een lullige foto van de vrijmibo of afgezaagde post van een teamuitje. Dit is zonde, want er is veel meer uit te halen. Wij zorgen ervoor dat jouw social media optimaal benut wordt en maken slim gebruik van kansen die er liggen.

Wij deden al social media marketing voor o.a.:

Ook meer engagement op social media?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*

WAT WIJ DOEN

Social media kanalen zijn ideaal om jouw content onder de aandacht te brengen. Wij zoeken eerst uit met welke kanalen we jouw doelgroep het best kunnen bereiken. Zo focus jij je op het juiste platform. Daarnaast kijken we naar de customer journey, zodat we de klanten op de juiste momenten benaderen.

Customer journey

De customer journey nemen we als leidraad. Zo sluit de content naadloos aan bij jouw doelgroep en ontvangt de klant op het juiste moment de boodschap. Hiervoor gebruiken we het See-Think-Do-Care-model van Google.

Social advertising

Met social advertising haal je het optimale uit jouw budget. Voor een relatief kleine investering bereik je een groot deel van jouw doelgroep. Ook voor retargeting is dit zeer geschikt. Zo benader je bezoekers van je website opnieuw met advertenties.

Social Shopping

Facebook, Instagram en Pinterest hebben een ingebouwde shoppingfunctie. Zo kan de doelgroep vanuit de post meteen jouw product aanschaffen. Wij helpen je graag om een catalogus aan te maken en die te koppelen aan jouw social kanaal.

Social media beheer

Social media bestaat natuurlijk ook uit organische content. Dit zijn de posts die je op je feed plaatst zonder te betalen. Wij bedenken onder andere een strategie, contentpilaren en zorgen voor copy. Zo hoef jij je niet meer te bekommeren om je social kanalen

Neem contact op
Jennifer Baars Advertising specialist

Wij bedenken concepten, maken campagnes en schrijven copy. Op deze manier inspireren we de klanten en zetten we ze aan tot conversie.

ONZE SPECIALISTEN

X