fbpx

Diensten

Onze online marketing specialisten werken elke dag verder aan de groei van onze klanten. Lees hier welke diensten we inzetten om dat mogelijk te maken.

Webdesign

Een goede eerste indruk maken

Ben je toe aan een nieuwe website of kan de huidige wel een poetsbeurt gebruiken? Dan zit je hier goed. Wij gaan voor je aan de slag met een concept, wireframes en een design. Of je nu een webshop hebt of leads wilt genereren. We stemmen de platformkeuze af op jouw functionaliteitswensen, selecteren de beste bouwpartij en begeleiden je tijdens de developmentfase.

Marketing as a Service

Online marketing op maat

Marketing is een service, bij Goeiezaak.com al helemaal. Wij werken aan jouw groei met een toegewijd team van specialisten. Wij geloven namelijk dat online marketing alleen goed werkt als je verschillende aspecten laat samenwerken. Met alleen een snelle website ben je er natuurlijk niet. Je wint de wedstrijd met content en advertenties die naadloos aansluiten op je online activiteiten. 

Hoe werkt maas?

Met een MaaS-contract leg je voor minimaal een jaar je online marketing in de bekwame handen van onze specialisten. Ze zetten zich in voor jouw online succes en ontzorgen jou op die manier.

We beginnen met in kaart brengen waar je kansen liggen en waar we de meeste winst voor jou kunnen behalen. Dat bouwen we uit tot een jaarplan, een soort online marketing abonnement tegen een vast maandelijks tarief.

Hoeveel je betaalt, hangt af van de omvang van jouw jaarplan. Al onze plannen zijn op maat gemaakt, dus de hoogte van het bedrag is voor iedere klant anders. Maar voor iedereen geldt dat de maandelijkse kosten vooraf worden vastgelegd en altijd helder zijn.

Je bent maar één bericht verwijderd van een mooie samenwerking

Zie jij het wel zitten om online ontzorgd te worden door ervaren specialisten? Laat ons weten wat jou wensen zijn. Stel gewoon je vraag en dan helpen wij je verder. Zo simpel kan het zijn!

Snel met ons aan de slag