Madame Tussauds & Amsterdam Dungeon

Vanaf 1 januari 2019 gaat Goeiezaak.com aan de slag voor Madame Tussauds Amsterdam en The Amsterdam Dungeon om de zichtbaarheid van de online kanalen te verbeteren. Goeiezaak.com zal deze kanalen optimaliseren met behulp van onder andere SEA-campagnes, SEO-optimalisatie en social media campagnes.

Leer Madame Tussauds & The Amsterdam Dungeon kennen

Madame Tussauds Amsterdam is het bekende wassenbeeldenmuseum aan de Dam in Amsterdam. Je vindt er verschillende wassen beelden van wereldberoemde personen en bekende Nederlanders. Bij The Amsterdam Dungeon kun je een interactieve rondleiding krijgen door 500 jaar geschiedenis van Amsterdam.

Unieke interactieve belevenissen.

Goeiezaak.com zet zich in om ervoor te zorgen dat deze belevenissen online al beginnen. Er zal gewerkt worden aan de zichtbaarheid van de online kanalen, met als doel om te zorgen voor een groei in de online kaartverkoop.

De online kanalen zullen geoptimaliseerd worden met behulp van onder andere SEA-campagnes, SEO-optimalisatie en social media campagnes. Daarnaast worden om de doelen te bereiken ook creatieve oplossingen gezocht buiten de kaders en traditionele modellen.

Het doel: een groei in de online kaartverkoop

OOK ONLINE EEN GOEIE ZAAK NEERZETTEN?