Madame Tussauds & Amsterdam Dungeon

Online zichtbaarheid vergroten en de online kaartverkoop stimuleren van Madame Tussauds en Amsterdam Dungeon.

DE VRAAG

Hoewel Madame Tussauds en Amsterdam Dungeon bekende namen zijn, willen zij de zichtbaarheid van hun online kanalen verbeteren en groei in de online kaartverkoop stimuleren.

DE OPLOSSING

We zorgen ervoor dat de beleving online al begint. Door de online kanalen te optimaliseren met behulp van SEA-campagnes, social media campagnes en SEO wordt de zichtbaarheid vergroot en de online kaartverkoop gestimuleerd.

HET RESULTAAT

Voor zowel The Amsterdam Dungeon als Madame Tussauds is de online kaartverkoop gestegen ten opzichte van vorig jaar. Bij beide musea hebben we een resultaat boven het target gerealiseerd. Bij The Amsterdam Dungeon hebben we achttien procent meer online kaartverkopen gerealiseerd bovenop het target. Bij Madame Tussauds is het resultaat tot nu toe vier procent hoger dan het target.

Over Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon

Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon zijn onderdeel van de Merlin Entertainments Group. Madame Tussauds is het bekende wassenbeeldenmuseum aan de Dam in Amsterdam, waar menig beroemdheid is opgetrokken uit was. Je bewondert er onder andere Rico Verhoeven, prins Harry en Meghan Markle en Ariana Grande.

The Amsterdam Dungeon zit iets verderop op het Rokin in Amsterdam. In het museum krijg je interactieve rondleidingen door vijfhonderd jaar geschiedenis van Amsterdam. 

OOK ONLINE EEN GOEIE ZAAK NEERZETTEN?