fbpx

Online adverteren

Met online advertising wil je natuurlijk de aandacht trekken van jouw doelgroep. Maar hoe weet je of jouw advertenties effect hebben en of je de juiste kanalen gebruikt? Onze online marketeers weten precies welke boodschap waar en wanneer het best tot zijn recht komt. Dat kunnen ze ook voor jou gaan doen.

Wij zorgen voor succesvolle campagnes

Winstgevend online adverteren begint bij een goede aanpak. Voorkom dat je advertentiebudget verspilt aan campagnes die de plank volledig misslaan. Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep, strategie en doelstellingen glashelder zijn. Dat vertaalt zich naar succesvolle campagnes die jouw onderneming meetbaar resultaat opleveren.

Wij deden al online advertising voor o.a.:

Neem contact op

"*" indicates required fields

Akkoord*

WAT WIJ DOEN

Voordat we aan de slag gaan met online advertising, zetten we altijd eerst een strategie op. Dat doen we op basis van marktonderzoek en concrete doelstellingen. Zo leren we jouw doelgroep kennen en weten we met welke advertentievorm we die het best kunnen bereiken.

Tobias Verhagen Advertising specialist

Bij online adverteren moet alles kloppen. Wij zorgen dat jouw boodschap opvalt en aankomt.

Zoekmachine adverteren

Door te adverteren in zoekmachines, SEA, sta jij helemaal bovenaan in de zoekresultaten op voor jou relevante zoekwoorden. Zo weet je dat de juiste mensen jouw website voorbij zien komen.

Display advertising

Met display advertenties zorgen we dat jouw website zichtbaar is op andere sites. Daarmee vergroot je je merkbekendheid en blijf je top-of-mind bij je doelgroep. Ook is het ideaal om bezoekers van je site opnieuw te benaderen met retargeting.

Google Shopping

Google Shopping is dé plek om jouw producten uit te lichten. Hier ziet jouw doelgroep de door hen gezochte producten netjes op een rijtje staan met afbeelding, merk en prijs. Wij kunnen jouw producten er zowel betaald als organisch tussen zetten.

Optimaliseren

Online adverteren houdt niet op bij het opzetten van de campagnes. Aan de hand van data lezen we de effectiviteit ervan af en blijven we bijschaven om het beste resultaat uit de advertenties te halen.

Ik wil de juiste mensen bereiken

ONZE SPECIALISTEN