fbpx
Oud medewerker

Robert-Jan van Tongerloo

Owner & online consultant

logo
logo
red pattern
Robert-Jan van Tongerloo

What about me?

Bij Goeiezaak gaat het om meer dan je prestaties, deadlines of ambities. Minstens zo belangrijk is wie er achter dat bureau zit. Wie is iemand nou echt en hoe kan diegene zich verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? In gesprekken met mijn collega’s – want dat zijn ze, geen werknemers – ga ik dieper in op de mens die naast me staat. Ik wil samen iets moois realiseren en dat kan alleen als iedereen toegewijd is aan wat we doen en aan elkaar. Daarvoor bied ik ze de ruimte. Ruimte om te groeien en te produceren, ruimte voor eerlijkheid. Mogen zeggen wat je denkt en voelt, maar het vervolgens ook dúrven zeggen.

Ik geloof dat als je iemand vertrouwen en ruimte geeft, je een band schept waarbij jou ook weer veel wordt teruggegeven.

Dat teruggeven gebeurt op basis van vertrouwen, niet uit een gevoel van verplichting. Mijn klanten benader ik op dezelfde manier. Ik ben eerlijk en verwacht ook dat zij eerlijk naar mij zijn. Natuurlijk leveren we goed werk af, dat doen zoveel bureaus. Maar wij gaan all-in voor onze klanten. We geven jou als klant dezelfde ruimte die wij elkaar op kantoor geven. Ruimte voor vertrouwen, eerlijkheid en om te groeien. Zo helpen we elkaar naar succes.