fbpx

Goeiezaak voor vierde jaar in de Emerce 100

Voor het vierde jaar op rij staat Goeiezaak in de Emerce 100 en we zijn natuurlijk zo trots als een pauw met gouden veren.
logo
logo
red pattern

In de lijst van de beste e-business bedrijven staan wij op nummer acht, op basis van de beoordeling van onze klanten en relaties.

Niet verkeerd, al zeggen wij het zelf. We hebben er dan ook een jaar lang keihard voor gewerkt met z’n allen. En dat mag gevierd worden. Maar in verband met het coronavirus, vierden we het feestje allemaal vanuit huis. 😉

Ons team heeft het weer gedaan....Emerce top 100 notering voor het 4e jaar op rij! Natuurlijk ook heel veel dank aan onze trouwe klanten, suppliers en partners. Zonder jullie was deze prestatie niet mogelijk geweest. - Maarten Eikelenboom

Samen met onze klanten online een Goeiezaak neerzetten

De top bereiken, dat doe je nooit alleen. We hebben het samen met onze klanten en de slimme mensen bereikt waarmee we dagelijks in contact zijn. Sommigen al jarenlang. Onze klanten hebben intensief met ons samengewerkt, om samen met ons effectieve campagnes neer te zetten en te blijven optimaliseren. En met onze nieuwe klanten, waarmee we van data-onderzoek naar strategie en van uitvoering naar groei doorstomen. Ieder schot in de roos geeft telkens weer een enorme kick, want het vergt iedere keer weer een unieke gezamenlijke aanpak.

De stem van onze klanten is een stem voor het vertrouwen in onze dienstverlening. En dat geeft ons motivatie om nu nog een tandje harder te gaan en te zorgen voor een positief rendement, zeker in deze spannende en onzekere, maar ook kansrijke periode.