fbpx

Issues met caching, moeilijke vragen over servers, ingewikkelde codes? Onze technisch specialist heeft antwoord op al deze vragen en ondersteund onze klanten waar nodig. Zonder technische optimalisatie kunnen we eigenlijk ook geen goede SEO en UX-design uitvoeren. Bij beide diensten is de techniek erg belangrijk. Onze technisch specialist maakt je website helemaal technisch in orde. Hierdoor wordt hij niet alleen beter gevonden in zoekmachines, maar kunnen je bezoekers ook makkelijker converteren. Moet je website nog gebouwd worden? Ook dat kan onze specialist.

logo
logo
red pattern

Technische ondersteuning

Een website die staat als een huis, supersnel laadt en altijd perfect werkt. Dat is waar onze technisch specialist naar streeft. Heb je vragen over codes, tags, servers of andere technische zaken? Dan is de kans groot dat onze developer het antwoord weet. Hij ondersteunt jou met al je vragen over de technische kant van je website, maar helpt ook het team om alles wat zij bedenken, daadwerkelijk te laten werken online.

Website komt hoger in Google
Stabiele website
Meer conversie

Technische optimalisatie SEO

Een van de pijlers van SEO is techniek. De technische SEO van jouw website is erg belangrijk om gevonden te worden op zoekmachines zoals Google. De bots van deze zoekmachines moeten jouw website indexeren, maar hiervoor moeten ze hem wel kunnen lezen. Dit realiseren we onder andere door een gestructureerde sitemap en structured data. Klinkt dit als abracadabra voor jou? Voor onze technisch specialist is dit Jip en Janneke taal en hij helpt jou graag.

Nieuw design website Les Petits
red pattern

Wij deden al technische optimalisatie voor:

Technische ondersteuning UX

Onze UX-designer zorgt ervoor dat jouw klanten een zo soepel mogelijke ervaring op jouw website hebben en dat ze zo jouw winkelmandje in glijden. Een goede customer journey heeft te maken met laadsnelheden, duidelijke knoppen en een vlekkeloos afrekenproces. De technische aanpassingen die hiervoor nodig zijn, doet onze technisch specialist.

Website realisatie

Naast onze technische ondersteuning kunnen wij ook een website voor je bouwen. Onze developer zorgt er dan voor dat het ontwerp van onze designers gebouwd wordt tot een werkende website. Onze designers maken dus eigenlijk de voorkant en onze technisch specialist de achterkant.

Bij ieder obstakel is de kans groot dat jouw klant afhaakt

Een trage website, knoppen die niet goed werken of formulieren die lastig in te vullen zijn. Het zijn allemaal obstakels waar klanten overheen moeten, wanneer jouw website technisch niet in orde is. Bij ieder obstakel is de kans groot dat jouw klant afhaakt. Technische ondersteuning is dus direct gelinkt aan conversie en daardoor eigenlijk onmisbaar voor jou.

Onze specialist