fbpx

Marketing as a Service

Online marketing op maat

Marketing as a service. Het klopt, marketing IS een service. Bij Goeiezaak.com al helemaal. Wij werken aan jouw groei met een toegewijd team van specialisten uit verschillende marketingservices. Want alleen zo behalen we een optimaal resultaat voor jou. Onze enthousiaste klantteams zetten de juiste diensten samen in voor de meest doelgerichte marketing van jouw goede zaak. Door onze services te combineren tot een plan op maat halen wij alles uit de online markt en creëren we groei.

logo
logo
red pattern

Onze Marketing as a Service voor jou

Wij bieden verschillende marketingservices aan die we combineren voor het optimale resultaat. Wij geloven namelijk dat online marketing alleen goed werkt als je meerdere aspecten laat samenwerken. Met alleen een snelle website kom je er niet. Je moet ook goede content maken en advertenties vertonen die naadloos aansluiten bij je andere online activiteiten. Al onze services vormen dus één geheel.

En dat samenwerken staat juist centraal bij ons. Niet alleen bij de services, maar ook bij onze specialisten. En nóg belangrijker: samenwerken met jou, als klant. Onze specialisten werken in onze klantteams en zijn laagdrempelig te benaderen via ons communicatieplatform, waardoor je gemakkelijk kunt sparren over de beste oplossing voor jouw online marketing.

Juiste combinatie van verschillende services
Gebruik van services in de juiste fase van de klantreis
Al je online marketing voor een vast bedrag per maand

MaaS op maat

Voor elke klant in elke fase gelden andere kansen en doelen, en daar passen wij onze service logischerwijze op aan. We bieden dus altijd maatwerk aan. Wat voor klant A werkt, werkt niet altijd voor klant B. Daarom hebben we verschillende services in huis die we samensmelten tot de beste combinatie voor jou.

color-block-pattern-right

See-Think-Do-Care model

Welke service je nodig hebt, bepalen we aan de hand van een marktonderzoek en het See-Think-Do-Care-model. Iedere klantfase heeft een ander doel en vraagt daardoor een ander middel en een andere boodschap. Door in fases te werken zorgen wij ervoor dat jouw online marketing perfect aansluit bij de klantreis.

See

Potentiële klanten die nog niet eerder in aanraking zijn gekomen met jouw merk of bedrijf, zitten in de see-fase. Dit is een groep die mogelijk geïnteresseerd is in jouw dienst of product, maar nog niet actief hiermee bezig is. In deze fase wil je laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Het doel van deze fase is dan ook merkbekendheid creëren.

Een belangrijke service in de see-fase is advertising. Dit kan zowel op Google Display, Search of op social media. Door middel van advertenties komt jouw doelgroep in aanraking met jouw bedrijf.

Think

In de think-fase is het enorm belangrijk om aan de informatiebehoefte van de doelgroep te voldoen. Deze potentiële klanten overwegen om jouw dienst of product af te nemen, maar zijn nog niet voldoende overtuigd om te converteren. Het doel van deze fase is, om de doelgroep te informeren over de toegevoegde waarde van jouw dienst of product.

In de think-fase zijn SEO en contentcreatie van groot belang. Door middel van goede vindbaarheid in zoekmachines en een heldere informatiestroom overtuig je de doelgroep van jouw toegevoegde waarde.

Do

De do-fase is gericht op conversie. Deze groep is bekend met jouw product of dienst en heeft een laatste ‘nudge’ nodig om over te gaan tot conversie. Het is belangrijk dat je de doelgroep nu voldoende overtuigt, zodat ze overgaan tot een aanschaf of inschrijving. Het enige doel in deze fase is verkopen.

In de do-fase is CRO een belangrijke service. Deze service zorgt er onder andere voor dat klanten gemakkelijk kunnen afrekenen zonder obstakels tegen te komen waardoor ze afhaken.Care

Care

In de care-fase zitten je bestaande klanten. Deze groep mensen is al bekend met jouw product of dienst. Je wilt ze tevreden houden en ervoor zorgen dat ze meer uit je dienst halen of meerdere producten aanschaffen. Het doel in deze fase is het vergroten van de klantwaarde.

In de care-fase is e-mailmarketing een van de belangrijkste services. Via e-mail houd je klanten betrokken en kan je voor up-selling zorgen.

color-block-pattern-right

Hoe werkt MaaS?

We beginnen met een marktonderzoek, bestaande uit een inventarisatie van de huidige online marketingactiviteiten, concurrentie-analyse en doelgroepanalyse. Door middel van het onderzoek ontdekken wij waar we de meeste winst kunnen behalen. Dit onderzoek zetten we om in een jaarplan dat onze specialisten gedurende je MaaS-contract zullen uitvoeren. Zo zetten we jou steeds beter op de online kaart.

Het MaaS-contract maakt het mogelijk om voor een vast bedrag per maand jouw online marketing uit handen te geven. Het bedrag is afhankelijk van het begrote jaarplan. Dit is voor iedere klant anders, omdat we alleen plannen op maat maken.

Nieuwsgierig geworden naar wat die services dan eigenlijk zijn? We bieden maar liefst twaalf diensten aan met ieder zijn eigen specialist(en);

X